سلام اگه الان مدتیه شروع کردم به رپ کردن کتابخونه برای b4a و از اونجایی که تازه شروع کردم صفرم (زیاد با جاوا آشنا نیستم)
واسه همین از منابعی که دارای class های کم هستن استفاده می کنم تا راه بیافتم
الان میخوام می خوام این کد inline رو که برای استفاده b4a هستش رو در قالب یک کتابخونه در بیارم
#If java
import android.app.Activity;
import android.view.WindowManager.LayoutParams;
public void DisableScreenShot(Activity ba){
ba.getWindow().setFlags(LayoutParams.FLAG_SECURE,LayoutParams.FLAG_SECURE);}#End If
و این کد b4a برای استفادش
Dim r AsReflectorDim j AsJavaObject
j.InitializeContext.RunMethod("DisableScreenShot",ArrayAsObject(r.GetActivity))
حالا اگه بخواییم بجای استفاده از کد b4a برای اجرای از کد جاوای بالا کلا این کد رو در ایکلیپس به عنوان یک کتابخونه در بیاریم چطور باید عمل کنم (نمونه کد جاواش چی میشه)
در ضمن انجمن رو جستجو کردم ولی مطلبی درباره رپ کردن کتابخونه در محیط ایکلیپس برای b4a پیدا نکردم
ممنون میشم اگه مطلبی یا پستی هست معرفی کنید
سوال
MrMedia 98
سلام اگه الان مدتیه شروع کردم به رپ کردن کتابخونه برای b4a و از اونجایی که تازه شروع کردم صفرم (زیاد با جاوا آشنا نیستم)
واسه همین از منابعی که دارای class های کم هستن استفاده می کنم تا راه بیافتم
الان میخوام می خوام این کد inline رو که برای استفاده b4a هستش رو در قالب یک کتابخونه در بیارم
و این کد b4a برای استفادش
حالا اگه بخواییم بجای استفاده از کد b4a برای اجرای از کد جاوای بالا کلا این کد رو در ایکلیپس به عنوان یک کتابخونه در بیاریم چطور باید عمل کنم (نمونه کد جاواش چی میشه)
در ضمن انجمن رو جستجو کردم ولی مطلبی درباره رپ کردن کتابخونه در محیط ایکلیپس برای b4a پیدا نکردم
ممنون میشم اگه مطلبی یا پستی هست معرفی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.