cloner01001 38 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۷ سلام دوستان میخوام اطلاعات خاصی رو از دیتابیس انلاین بگیرم و تو لیبیل نمایش بدم مثلا یه دیتابیس دارم با 10تا id و میخوام g1 از id دوم رو نمایش بدم (یعنی خروجی متن لیبیل میشه حرف b) id g1 1 a 2 b 3 c باید از چه کدی استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۷ فکر کنم تمام جواب ها اینجا داده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۷ خب از دستور where تو qurey هات استفاده کن select *from tblname where id=2; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : خب از دستور where تو qurey هات استفاده کن select *from tblname where id=2; مشکلم اینه که دیتابیس انلاینه و میخوام کاربر خودش انتخاب کنه کدوم id رو بگیره ، مثلا یه ادیت تکست داریم و یه باتن و یه لیبیل ، توادیت تکست id رو وارد میکنه ، مثلا 2 ، و باتن رو میزنه ، حالا میخوام تو لیبیل اطلاعات id2 نشون دادهبشه ، واگه تو ادیت تکست زد 3 اطلاعات id3 و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۷ در 3 دقیقه قبل، cloner01001 گفته است : مشکلم اینه که دیتابیس انلاینه و میخوام کاربر خودش انتخاب کنه کدوم id رو بگیره ، مثلا یه ادیت تکست داریم و یه باتن و یه لیبیل ، توادیت تکست id رو وارد میکنه ، مثلا 2 ، و باتن رو میزنه ، حالا میخوام تو لیبیل اطلاعات id2 نشون دادهبشه ، واگه تو ادیت تکست زد 3 اطلاعات id3 و... :| :| خب با اون where id=? حالا هرکدوم زد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان
میخوام اطلاعات خاصی رو از دیتابیس انلاین بگیرم و تو لیبیل نمایش بدم
مثلا یه دیتابیس دارم با 10تا id و میخوام g1 از id دوم رو نمایش بدم (یعنی خروجی متن لیبیل میشه حرف b)
id g1 1 a 2 b 3 c
باید از چه کدی استفاده کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.