masoud2000 11 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۷ با سلام من توی کتابخونه google map یه برنامه نوشتم میخام مارکر هرجا که میبرم مختصات اون مارکر رو نشون بده لطفا از دوستانی که میدونن راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoud2000 11 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۷ کسی نمیدونه راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۷ در 4 ساعت قبل، masoud2000 گفته است : کسی نمیدونه راهنمایی کنه؟ سلام شما بعد از اینکه mapfragment را تعریف کردید یه ایونت داره به نام click که مختصات را تو قالب یه ppint بر میگردونه تو اون تعریف کن هرجای نقشه که ضربه بزنید اونجا مارکر میذاره و میتونی مختصات را اونجا توست کنی مثلا من تو دوتا متغیر lat,lng ذخیره کردم Sub mFragment_Click (Point As LatLng) Log(Point) gmap.AddMarker(Point.Latitude, Point.Longitude, "Selected Adrress") lat=Point.Latitude lng=Point.Longitude End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
masoud2000 11
با سلام
من توی کتابخونه google map یه برنامه نوشتم میخام مارکر هرجا که میبرم مختصات اون مارکر رو نشون بده لطفا از دوستانی که میدونن راهنمایی کنن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.