Javad25564 10 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۷ سلام بچها کسی با سایتlottieکارکرده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۷ بله عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۷ در 22 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : بله عزیز یه مشکلی دارم.نمیدونم چرا انیمیشن روی گوشی کار نمیده.یعنی حرکتی نداره. سورسی یا اموزشی دارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، Javad25564 گفته است : یه مشکلی دارم.نمیدونم چرا انیمیشن روی گوشی کار نمیده.یعنی حرکتی نداره. سورسی یا اموزشی دارید. ایمیج ویو بیسیک به صورت پیشفرض امکان نمایش گیف را نداره باید از کتابخونه استفاده کنی مثل این لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۷ در 3 دقیقه قبل، m007moh گفته است : ایمیج ویو بیسیک به صورت پیشفرض امکان نمایش گیف را نداره باید از کتابخونه استفاده کنی مثل این عزیز فایل گیف با فایل انیمیشنی که باjsonساخته شده فرق میکنه.با گیف بلدم کار کنم.منظورم فایلهای انیمیشنjsonاست.که نمونهاش توی سایتlottieوجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۷ در 9 ساعت قبل، Javad25564 گفته است : عزیز فایل گیف با فایل انیمیشنی که باjsonساخته شده فرق میکنه.با گیف بلدم کار کنم.منظورم فایلهای انیمیشنjsonاست.که نمونهاش توی سایتlottieوجود داره آره ببخشید من فقط سایت رو دیدم فک کردم گیفه الان دیدم جیسون هست شما از کتابخونه زیر میتونی استفاده کنی (ولی باید اکانت داشته باشی یا از کسی بخوای برات دانلود کنه) https://www.b4x.com/android/forum/threads/lotti.76087/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۷ در در 1397/11/27, 22:35:58، Javad25564 گفته است : یه مشکلی دارم.نمیدونم چرا انیمیشن روی گوشی کار نمیده.یعنی حرکتی نداره. سورسی یا اموزشی دارید. بهتره این کتابخونه رو از سایت زیر بگیری مشکلت رو حل میکنهدوست من توی انجمن انسر سنتر کتابخونه موجود هستش نیازی به لینک دیگه ای نیست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۷ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام بچها کسی با سایتlottieکارکرده؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.