Javad25564 10 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۷ سلام.عکس زیر را ببینید.جلوی قسمت اینشرلایز اسم آیکون نوشته شده.من چطوری این اسمها را باد بکیرم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۷ ایکون ها از نوع drawable هستن در نتیجه باید ایکون ها رو در پوشه Objects\res\drawable که همراه پروژه هستند قرار بدید و به صورت read-only باشن و به این صورت استفاده کنید p1.initialize("اسم ایکون بدون پسوند") به فرض اسم ایکون home.png p1.initialize("home") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sagmill 3 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ در در 1397/11/29, 12:50:36، Javad25564 گفته است : سلام.عکس زیر را ببینید.جلوی قسمت اینشرلایز اسم آیکون نوشته شده.من چطوری این اسمها را باد بکیرم. سلام. در b4a های نسخه بالا مثل 7.8 و 8 نیازی به دونستن نام فونت ها نیست و میشه از قسمت دیزاین فونت آیکون را انتخاب کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.عکس زیر را ببینید.جلوی قسمت اینشرلایز اسم آیکون نوشته شده.من چطوری این اسمها را باد بکیرم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.