sagmill 3 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ سلام بر اساتید B4A کار. دوستان من دو تا Edittext دارم که یکی فعال و اون یکی غیر فعاله. می خوام وقتی روی edittext فعال لانگ کلیک بشه، غیر فعال بشه و وقتی روی edittext غیرفعال لانگ کلیک بشه فعال بشه رویداد اولی ساده است: Sub Edittext_LongClick Dim edittextq As EditText edittextq=Sender If edittextq.Enabled=True Then edittextq.Enabled=False Else edittextq.Enabled=True End If End Sub اما مسئله اینه که edittext غیر فعال اصلا رویدادی نمیشناسه چه برسه لانگ کلیک بشه. دوستان راه حلی به ذهنتان می رسه برای این کار؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، sagmill گفته است : سلام بر اساتید B4A کار. دوستان من دو تا Edittext دارم که یکی فعال و اون یکی غیر فعاله. می خوام وقتی روی edittext فعال لانگ کلیک بشه، غیر فعال بشه و وقتی روی edittext غیرفعال لانگ کلیک بشه فعال بشه رویداد اولی ساده است: Sub Edittext_LongClick Dim edittextq As EditText edittextq=Sender If edittextq.Enabled=True Then edittextq.Enabled=False Else edittextq.Enabled=True End If End Sub اما مسئله اینه که edittext غیر فعال اصلا رویدادی نمیشناسه چه برسه لانگ کلیک بشه. دوستان راه حلی به ذهنتان می رسه برای این کار؟ بهتره کلک رشتی بزنی بیای یه پنل با آلفا صفر رو ادیت تکس بندازی که وقتی رو ادیت تکس لانگ کلیک میکنی درواقه رو پنل لانگ کلیک بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sagmill 3 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، m007moh گفته است : بهتره کلک رشتی بزنی بیای یه پنل با آلفا صفر رو ادیت تکس بندازی که وقتی رو ادیت تکس لانگ کلیک میکنی درواقه رو پنل لانگ کلیک بشه ممنون ازت.پس در واقع راه حل مستقیم و منطقی نداره درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، sagmill گفته است : ممنون ازت.پس در واقع راه حل مستقیم و منطقی نداره درسته؟ منم راهی بغیر از چیزی که دوست عزیزمون گفتند به ذهنم نمیرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sagmill 3 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۷ در در 1397/12/02, 22:18:40، aref74 گفته است : منم راهی بغیر از چیزی که دوست عزیزمون گفتند به ذهنم نمیرسه ممنون آره ظاهرا راهی نداره و منم با همین کارم رو راه انداختم. اومدم به تعداد ادیت تکست پنل ساختم با تگ های یکسان. بعد چک کردم هر موقع تکست غیرفعال باشه پنل front بشه و وقتی فعاله send to back بشه. تشکر از دوستان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sagmill 3
سلام بر اساتید B4A کار.
دوستان من دو تا Edittext دارم که یکی فعال و اون یکی غیر فعاله.
می خوام وقتی روی edittext فعال لانگ کلیک بشه، غیر فعال بشه و وقتی روی edittext غیرفعال لانگ کلیک بشه فعال بشه
رویداد اولی ساده است:
Sub Edittext_LongClick
Dim edittextq As EditText
edittextq=Sender
If edittextq.Enabled=True Then
edittextq.Enabled=False
Else
edittextq.Enabled=True
End If
End Sub
اما مسئله اینه که edittext غیر فعال اصلا رویدادی نمیشناسه چه برسه لانگ کلیک بشه.
دوستان راه حلی به ذهنتان می رسه برای این کار؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.