b4xcenterb 5 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۷ سلام خدمت دوستان و مدیران سایت سوالم ابتدایی هست عذر میخوام.چطور باید اطلاعات دیتابیس انلاین رو در دیتابیس افلاین ذخیر کرد که حتی موقعی که کاربر نت نداره بتونه مطالعه کنه مثل این اپ چیزی شبیه کش تصاویر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya-Najafi 31 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، b4xcenterb گفته است : سلام خدمت دوستان و مدیران سایت سوالم ابتدایی هست عذر میخوام.چطور باید اطلاعات دیتابیس انلاین رو در دیتابیس افلاین ذخیر کرد که حتی موقعی که کاربر نت نداره بتونه مطالعه کنه مثل این اپ چیزی شبیه کش تصاویر شما برای دریافت عکس ها از سرور میتونید از لیب گلاید استفاده کنید که توی لیب قابلیت کش کردن عکس هم وجود دارد و میتونید عکس رو بدون تغییر سایز توی ایمیج ویو قرار بدید توی انجمن سرچ کنید پیدا میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4xcenterb 5 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۷ سلام.ممنونم دوست عزیز من مثال زدم گفتم مثل ذخیره تصویر منظور من ذخیره متن و سایر قسمت ها هستش کش تصاویر رو هم با گلاید،هم با پیکاسو ،هم گمون با رتروفیت میشه انجام داد.البته خود ارل یه ماژول زده براش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، b4xcenterb گفته است : سلام.ممنونم دوست عزیز من مثال زدم گفتم مثل ذخیره تصویر منظور من ذخیره متن و سایر قسمت ها هستش کش تصاویر رو هم با گلاید،هم با پیکاسو ،هم گمون با رتروفیت میشه انجام داد.البته خود ارل یه ماژول زده براش سلام شما اول یه تیبل دقیقا شبیه به به تیبل آنلاینتون درست کنید و بعد از دریافت داده های آنلاینتون با جیسون با استفاده از حلقه و مپی که داده ها رو میخونید دونه دونه insert کنید تو تیبل آفلاینتون فقط واسه اینکه داده تکراری ثبت نکنه شرط یونیک بودن مقدار id رو بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4xcenterb 5 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۷ سلام تشکر دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
b4xcenterb 5
سلام خدمت دوستان و مدیران سایت
سوالم ابتدایی هست عذر میخوام.چطور باید اطلاعات دیتابیس انلاین رو در دیتابیس افلاین ذخیر کرد که حتی موقعی که کاربر نت نداره بتونه مطالعه کنه مثل این اپ چیزی شبیه کش تصاویر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.