Sub Process_Globals
Dim sql1 As SQL
Dim cur As Cursor
End Sub
Sub Globals
Private ScrollView1 As ScrollView
Private Panel1 As Panel
Dim top As Int=2%y
Private Label1 As Label
Private Label2 As Label
Dim hight As Int
Dim su As StringUtils
Dim ht As HttpJob
Private Buttonexit As Button
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
Activity.LoadLayout("scpnl")
File.Copy(File.DirAssets,"hefdah.db",File.DirInternal,"hefdah.db")
sql1.Initialize(File.DirInternal,"hefdah.db",False)
cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM st")
For i=0 To cur.RowCount-1
cur.Position=i
Dim p As Panel
p.Initialize("p")
ScrollView1.Panel.AddView(p,2%x,top,95%x,85%y)
p.LoadLayout("pnlpnl")
Label2.Color=Colors.DarkGray
Label1.Color=Colors.DarkGray
Label1.Text=cur.GetString("matn1")
hight=su.MeasureMultilineTextHeight(Label1,cur.GetString("matn1"))+15%y
Label2.Text="دریافت صوت"
p.Height=hight+10dip
top=top+hight
ScrollView1.Panel.Height=top
Label1.Gravity=Gravity.CENTER
Label2.Gravity=Gravity.CENTER
Label2.tag =cur.getstring("link1")' تگ لیبل 2
Next
End Sub
Sub Activity_Resume
End Sub
Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
End Sub
Sub Label2_Click
Dim lbl As Label
lbl=Sender
ht.Initialize("ht",Me)
Log(lbl.Tag)
ht.Download(lbl.Tag)
End Sub
Sub JobDone(job As HttpJob)
If ht.Success =True Then
If File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"app/seda")=False Then
File.MakeDir(File.DirRootExternal,"app/seda")
End If
Dim i1 As InputStream
Dim o1 As OutputStream
i1=job.GetInputStream
o1=File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/app/seda",cur.GetString("nam1"),False)
File.Copy2(i1,o1)
i1.Close
o1.Close
ToastMessageShow("با موفقیت ذخیره شد",False)
Else
ToastMessageShow("دانلود نشد",False)
End If
End Sub
Sub Buttonexit_Click
Activity.Finish
ExitApplication
End Sub
من اینها را قبلا توی پست دیگه مطرح کردم منتها یکی از دوستان (mr mrdia)گفت که باید تایپیک بزنم و سوالم را مطرح کنم و کدها را بذارم
اینها همه کدهای من هست
من اومدم توی برنامه ام(صدای حیوانات) لینک های صوتی را داخل دیتابیس گذاشتم
توی این اکتویتی اومدم اون لینک ها را با تگ و سندر دانلود میکنم
ولی چند مشکل هست:
1- من وقتی 3 لینک را دانلود میکنم(در پوشه برنامه فقط یک فایل هست، و یک نام)
نکته جالبتر اینکه وقتی من فایل اول را دانلود میکنم و پوشه را نگاه میکنم مثلا حجم فایل دانلود شه با نام پلنگ 2 مگ هست وقتی فایل دوم را دانلود می کنم باز در پوشه برنامه فقط یک فایل با نام پلنگ هست ولی با حجم 5 مگ و هرچی لینک ها را بیشتر دانلود میکنم همون یک فایل با نام پلنگ هست فقط حجمش زیاد میشه
2- من در دیتابیس خودم اومدم یه ستون به نامnam1 گذاشتم که میخام وقتی دانلود شد با نامهای که دراون ستون هست در پوشه برنامه فایل ها ذخیره بشه...ولی نمیشه
3- لینک های داخل دیتابیس من ثابت نیست و تغییر میکنه ولی فرمتش همگی mp3 هستش حالا توی بخش دانلود یا ذخیره سازی بگم فایل را بر اساس نام یا فرمت آخرش دانلود و بر اساس نامی که در ستونnam1 هستش ذخیره کن
-قبلا من یه برنامه درست کرده بودم روش و ساختار دیتابیس اون مثل همین بود فقط اونجا لینکها ،لینک عکس بود
با کتابخونه آریا گلاید به راحتی می اومد لینک ها را یکبار فقط (دفعات بعد پیغام تکراری میداد)دانلود و در برنامه ذخیره میکرد و حتی وقتی لینکها در دیتابیس تغییر میکرد اونها را به عنوان لینک جدید میشناخت و دانلود میکرد
سوال
KMOHAMMAD 10
Sub Process_Globals Dim sql1 As SQL Dim cur As Cursor End Sub Sub Globals Private ScrollView1 As ScrollView Private Panel1 As Panel Dim top As Int=2%y Private Label1 As Label Private Label2 As Label Dim hight As Int Dim su As StringUtils Dim ht As HttpJob Private Buttonexit As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("scpnl") File.Copy(File.DirAssets,"hefdah.db",File.DirInternal,"hefdah.db") sql1.Initialize(File.DirInternal,"hefdah.db",False) cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM st") For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,2%x,top,95%x,85%y) p.LoadLayout("pnlpnl") Label2.Color=Colors.DarkGray Label1.Color=Colors.DarkGray Label1.Text=cur.GetString("matn1") hight=su.MeasureMultilineTextHeight(Label1,cur.GetString("matn1"))+15%y Label2.Text="دریافت صوت" p.Height=hight+10dip top=top+hight ScrollView1.Panel.Height=top Label1.Gravity=Gravity.CENTER Label2.Gravity=Gravity.CENTER Label2.tag =cur.getstring("link1")' تگ لیبل 2 Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Label2_Click Dim lbl As Label lbl=Sender ht.Initialize("ht",Me) Log(lbl.Tag) ht.Download(lbl.Tag) End Sub Sub JobDone(job As HttpJob) If ht.Success =True Then If File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"app/seda")=False Then File.MakeDir(File.DirRootExternal,"app/seda") End If Dim i1 As InputStream Dim o1 As OutputStream i1=job.GetInputStream o1=File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/app/seda",cur.GetString("nam1"),False) File.Copy2(i1,o1) i1.Close o1.Close ToastMessageShow("با موفقیت ذخیره شد",False) Else ToastMessageShow("دانلود نشد",False) End If End Sub Sub Buttonexit_Click Activity.Finish ExitApplication End Sub
من اینها را قبلا توی پست دیگه مطرح کردم منتها یکی از دوستان (mr mrdia)گفت که باید تایپیک بزنم و سوالم را مطرح کنم و کدها را بذارم
اینها همه کدهای من هست
من اومدم توی برنامه ام(صدای حیوانات) لینک های صوتی را داخل دیتابیس گذاشتم
توی این اکتویتی اومدم اون لینک ها را با تگ و سندر دانلود میکنم
ولی چند مشکل هست:
1- من وقتی 3 لینک را دانلود میکنم(در پوشه برنامه فقط یک فایل هست، و یک نام)
نکته جالبتر اینکه وقتی من فایل اول را دانلود میکنم و پوشه را نگاه میکنم مثلا حجم فایل دانلود شه با نام پلنگ 2 مگ هست وقتی فایل دوم را دانلود می کنم باز در پوشه برنامه فقط یک فایل با نام پلنگ هست ولی با حجم 5 مگ و هرچی لینک ها را بیشتر دانلود میکنم همون یک فایل با نام پلنگ هست فقط حجمش زیاد میشه
2- من در دیتابیس خودم اومدم یه ستون به نامnam1 گذاشتم که میخام وقتی دانلود شد با نامهای که دراون ستون هست در پوشه برنامه فایل ها ذخیره بشه...ولی نمیشه
3- لینک های داخل دیتابیس من ثابت نیست و تغییر میکنه ولی فرمتش همگی mp3 هستش حالا توی بخش دانلود یا ذخیره سازی بگم فایل را بر اساس نام یا فرمت آخرش دانلود و بر اساس نامی که در ستونnam1 هستش ذخیره کن
-قبلا من یه برنامه درست کرده بودم روش و ساختار دیتابیس اون مثل همین بود فقط اونجا لینکها ،لینک عکس بود
با کتابخونه آریا گلاید به راحتی می اومد لینک ها را یکبار فقط (دفعات بعد پیغام تکراری میداد)دانلود و در برنامه ذخیره میکرد و حتی وقتی لینکها در دیتابیس تغییر میکرد اونها را به عنوان لینک جدید میشناخت و دانلود میکرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.