esmaeil76 135 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2019 سلام دوستان رپ کتابخانه تپسل پلاس رو نیاز داریم اگه رپ کنید هزینش رو هم پرداخت میکنم یا اگه تو فروشگاه بزارید که بازم عالی میشه چون همه نیاز دارن این کتابخانه برای افزایش درامد از تپسل لازمه تبلیغاتش و قیمت تبلیغات از کتابخانه قبلی تپسل بیشتره برای قبل از عید حتما لازم دارم با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2019 برای استفاده از این کتابخانه باید به androidx مهاجرت کنید. که فعلا توی بیسیک همچین امکانی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2019 مگه نسخه جدید توش چه چیزی هست ؟ روال تبلیغ همونه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2019 کتابخانه جدید برای ناشران اختصاصی هستش تبلیغات متفاوت و درآمدش بیشتره آميرزا و فندق از این کتابخانه دارن استفاده می کنند. البته تپسل اگه بازی یا برنامه شما رو انتخاب کنه میتونید استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 3 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2019 اره به منم زنگ زدن منتها رپ کردنش به چه صورته شما به نتیجه ای نرسیدی تا حالا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 خیر کتابخانه با جاوا هشت نوشته شده و بیسیک پشتیبانی نمی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 7 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2019 یعنی کلا نمیشه؟ من شنیدم بعضیا تونستن پیاده سازی کنن تو b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 9 خرداد، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2019 من اطلاعی ندارم اگه تونستيد پیدا کنید خبر بدین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 12 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2019 نه متاسفانه هیچکس نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0000 27 ارسال شده در 13 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2019 دوستان هنوز کسی نتونسته استفاده کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.