kalaleh 10 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۷ سلام وقت بخیر من در لیست به این صورت اعدادی دارم 10 15 15 15 20 20 از چه کدی باید استفاده کنم که بیشترین عدد تکراری درلیست چه عددی است ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۷ در 21 ساعت قبل، kalaleh گفته است : به صورت زیر برید عزیز. اول متد جاوای زیر رو اضافه کنید به اکتیویتی. #If java import java.util.Collections; import java.util.List; public String getCount(List<String> list) { int max=0; String number=""; Collections.sort(list); for (String string : list) { if (Collections.frequency(list, string)>max) { max=Collections.frequency(list, string); number=string; } } return number; } #End If کتابخونه JavaObject رو تیک بزنید به صورت زیر عددی که بیشترین تکرار داره رو بگیرید. Dim jo As JavaObject Dim maxnaber As String= jo.InitializeContext.RunMethod("getCount",Array (list)) Log(maxnaber) دقت کنید اعداد رو به صورت string توی لیست ریخته باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۷ Sub FindMaxNumber Dim I_List As List : I_List.Initialize : I_List.Clear I_List.AddAll(Array As Int( 10 , 15 , 15 , 15 , 20 , 20)) Dim I_MAP As Map : I_MAP.Initialize : I_MAP.Clear For Each num As Int In I_List If I_MAP.ContainsKey(num) Then Dim NumberCount As Int = I_MAP.Get(num) NumberCount = NumberCount + 1 I_MAP.Remove(num) I_MAP.Put(num ,NumberCount) Else I_MAP.Put(num ,1) End If Next Dim Number As Int = 0 Dim MaxNumber As Int = 0 For i = 0 To I_MAP.Size-1 Log($" Number : ${I_MAP.GetKeyAt(i)} Count : ${I_MAP.GetValueAt(i)} "$) If I_MAP.GetValueAt(i) >= MaxNumber Then Number = I_MAP.GetKeyAt(i) MaxNumber = I_MAP.GetValueAt(i) End If Next Log($" Number : ${Number} Max : ${MaxNumber} "$) End Sub از این بخش عدد و تعداد اعداد تکرار شده رو بردارید Log($" Number : ${Number} Max : ${MaxNumber} "$) تکه کد پیشنهادی من با دانش اندک ، شاید دوستان روش بهتری داشتن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kalaleh 10
سلام وقت بخیر
من در لیست به این صورت اعدادی دارم
10
15
15
15
20
20
از چه کدی باید استفاده کنم که بیشترین عدد تکراری درلیست چه عددی است ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.