رضا جابرپور 179 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ نمونه کارشده گالری project_android_15602187Album.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ پسورد فایل : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ دوستان با عرض معذرت بابت بالا اوردن تاپیک ما قبل تاریخ کسی بتونه اندازه لیست ویو این گالری را تغییر بده لطف بزرگی به جامعه بیسیک فور اندروید کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ کسی نیس پاسخ بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سوالت از اون سوال هاس اگر لیست ویو از دیزاینر اد کرده تو دیزاینر اسکریپ مقدار دهی کن مثلا ListView1.SetLeftAndRight(0,100%X) ListView1.SetTopAndBottom(0,100%Y) اگر با کد لیست وبو اد کرده اینجوری میشه Activity.AddView(listview1,0,0,99%x,100%y) قبلشم بلید اینشالیز کنی از این 2 حال خارج نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ لیست ویو با کده. مشکل من همین جاست دیگه هر کدی میزنم اندازه لیست ویو هیچ تغییری نمیکنه بیش از صدبار امتحان کردم اگه در ضمن پسورد basic4android.org خطا میده پسوردش چنده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ دقیقا این مشکل منه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ من همین الان دانلود کردم و با پسوردی که اقا ارمین باز شد در ضمن کدی من دادم مو لا درزش نمیره توجه : این سورس یکی از سورس های آقای امید آقا خانی هستش که قبلا رایگان بود و چند ماهی میشه پولی شده مدیران لطفا این تاپیک رو حذف کنید چون حقوق مولف رعایت نشده و این به همه میگم اگر شما از این سورس استفاده کنی حرام است چون آقا امید راضی نیست خواه پند گیر خواه نه از ما گفتن بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ داش من قرار باشه هر کی یه سورس بذاره فردا پولیش کنه که ما باید بیفتیم دنبال طرف حلالیت بطلبیم این تاپیک هنوز هم بازه و من دیشب دانلود کردم باید از اول پولیش میکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezakakaei 15 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ دوستان منم همین مشکل دارم دقیقاوقتی برنامه اجرا میشه داخل اندازها سه تا مشکل هستاول همه لیست ویو داخل ویو بالایی میشهدوم فاصله از سمت چپو سوم کلمات اول هر حرف داخل لیست ویو نشون داده نمیشه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"bg.jpg")) size = ((100%x + 100%y)) loadControl End Sub Sub loadControl Dim lbl1 As Label Dim clr As ColorDrawable lstmenu.Initialize("menu") lbl1 = lstmenu.TwoLinesLayout.Label lbl1.TextColor = Colors.Black lbl1.TextSize = 15+ lbl1.TextSize lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("چادر","مزون چادر",LoadBitmap(File.DirAssets,"lebas.png"),"chador_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("دامن","مدل کوتاه",LoadBitmap(File.DirAssets,"daman.png"),"dk_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("دامن","مدل مجلسی",LoadBitmap(File.DirAssets,"daman.png"),"dm_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("کفش","مدل مجلسی",LoadBitmap(File.DirAssets,"kafsh.png"),"k_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("کفش","مدل اسپرت",LoadBitmap(File.DirAssets,"katoni.png"),"ka_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("کیف","مدل اسپرت و مجلسی",LoadBitmap(File.DirAssets,"kif.png"),"ki_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("کت و شلوار","مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"kot.png"),"ko_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("لباس","راحتی و خواب",LoadBitmap(File.DirAssets,"lebas.png"),"le_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("لباس","مجلسی",LoadBitmap(File.DirAssets,"lebas.png"),"lm_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("لباس عروسی","مد 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"aros.png"),"la_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("مانتو","راحتی و خواب",LoadBitmap(File.DirAssets,"lebas.png"),"man_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("مدل های مو","مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"mo.png"),"mo_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("پالتو","مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"lebas.png"),"pal_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("پیراهن کوتاه","مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"tshirt.png"),"ti_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("روسری و شال"," مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"mo.png"),"ro_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("ساعت مچی","مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"saat.png"),"saat_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("ست وسایل","مجموعه لباس ها",LoadBitmap(File.DirAssets,"set.png"),"sk_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("ست وسایل","کیف و کفش",LoadBitmap(File.DirAssets,"set.png"),"skk_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("شلوار","لی مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"shavar.png"),"sh_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("تاج سر","مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"taj.png"),"taj_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("تونیک","مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"lebas.png"),"ton_") lstmenu.AddTwoLinesAndBitmap2("کلاه","مد سال 92",LoadBitmap(File.DirAssets,"lebas.png"),"kol_") lstmenu.FastScrollEnabled = True lstmenu.ScrollingBackgroundColor = Colors.Magenta Activity.AddView(lstmenu,0,0,80%x,80%y) 'Load Title lblTitle.Initialize("") lblTitle.TextSize = 5 + lblTitle.TextSize lblTitle.Text = "مزون لباس زنانه" lblTitle.Gravity = Gravity.RIGHT lblTitle.TextColor = Colors.White Activity.AddView(lblTitle,2%x,0,98%x,80%y) 'Load Button clr.Initialize(Colors.RGB(252,241,245),15) btnBack.Initialize("btnBack") btnBack.Text = "برگشت" btnBack.TextSize = 5 + btnBack.TextSize btnBack.Background = clr Activity.AddView(btnBack,10dip,88%y,120dip,50dip) 'Load Favorite Button btnFavotite.Initialize("btnFavorite") btnFavotite.Text = "علاقمندی ها" btnFavotite.TextSize = 5 + btnFavotite.TextSize btnFavotite.Background = clr Activity.AddView(btnFavotite,60%x,88%y,120dip,50dip) End Sub من یکم داخل dpi این چیزا هم دست زدم ولی درست نشد ممنون میشم بگید باید چی کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ ببنید مشکل از جایی که با dip کار میکنید برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید از درصد استفاده کنید بفرمایید ویرایشش کردم خط های ویرایش شده Activity.AddView(lstmenu,1%X,8%Y,97%x,72%y) Dim l1 As Label Dim l2 As Label l1=lstmenu.TwoLinesAndBitmap.Label l1.TextColor= Colors.Blue l1.TextSize=22 l1.Gravity=Gravity.RIGHT l1.Left=l1.Left-10%X l2=lstmenu.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel l2.TextColor= Colors.Black l2.TextSize=18 l2.Gravity=Gravity.RIGHT l2.Left=l2.Left-10%X اینا وارد کنید اینم نتیجه اش تو ایمولاتور من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ ان شاالله خداوند به تو خیر کثیر بده و همنشین اولیای الهی باشی بعد از یک ماه پرسش و جستجو دست با کفایت تو این گره ما را وا کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.