Mohsen27 199 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و درود من میخوام بدونم ک چطور میشه این کارو کرد ک برنامه بفهمه در حال شارژ هست یا نه*nose*"""؟ ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و درود من میخوام بدونم ک چطور میشه این کارو کرد ک برنامه بفهمه در حال شارژ هست یا نه*nose*"""؟ ممنون میشم راهنمایی کنین کتابخانه Phone تیک بزن .... کد : Dim ph As PhoneEvents ph.Initialize("ph") Sub ph_BatteryChanged (Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خب اینجا از کجا بدونه ک از شارژ کشیده شده؟*che?* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ سلامخب اینجا از کجا بدونه ک از شارژ کشیده شده؟*che?* عزیز مثل این که شما توجه نمیکنی تو ساب یه چیزی هست به نام Plugged As Boolean اگه t باشه وصله اگه f باشه وصل نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ ایول میدونستم هست ولی نمیدونستم کدوم هست*like* مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ تازه level هم درصد شارژ رو میده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ میدونستم*herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام و درود
من میخوام بدونم ک چطور میشه این کارو کرد ک برنامه بفهمه در حال شارژ هست یا نه*nose*"""؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.