Javad25564 10 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۷ سلام.بچها من مشکل دارم با ارسال فایل روی دیتابیس انلاینم.عکسهای زیر را ببینید مشکلی داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۷ در کوئری درج در دیتابیس id رو null درج میکنید اون بخش رو حذف کنید کلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۷ در 44 دقیقه قبل، behnam_tr گفته است : در کوئری درج در دیتابیس id رو null درج میکنید اون بخش رو حذف کنید کلا منظورتون این بود؟ <?php if ( isset($_POST['cod'])){ define('dsn','mysql:host=localhost;dbname=appesfah_salamat;charset=utf8'); define('username','phone'); define('password','QWE25asd5zxc1364'); $pdo = new PDO(dsn,username,password); $pdo->query("INSERT INTO phone VALUES ('".$_POST['cod']."')"); $pdo= null; }else { echo "error"; } ?> زدم ولی نشد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۷ این کد ها رو تست بفرمایید ht.PostString("www.ppppp.com/insert.php","id="&edittext1.text&"&name="&eddittext2.text&"&age="&edittext3.text&"") <?php $conn = new mysqli('localhost','username','pass','dbname'); $id = $_POST["id"]; $name = $_POST["name"]; $age = $_POST["age"]; if($conn->query("insert into tbl_test (id,name.age) values ('$id','$name','$age')")) { echo "done"; } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۷ احتمالا ستون ID روی حالت خودکار نذاشتید شما تیک این قسمتو بزن و داخل کد PHP هم همون null بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۷ درست شد..ممنون از همتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.بچها من مشکل دارم با ارسال فایل روی دیتابیس انلاینم.عکسهای زیر را ببینید مشکلی داره.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.