رفتن به مطلب
  • 0

چک کردن ارقام ادیت تکست از فایل متنی txt

siyavash441

سوال

سلام دوستان واساتید عزیز

خواهشا اگر میتونید کمک کنید

یه برنامه ایی دارم که شماره موبایل را چک میکنه که مثلا اگر 7 رقم اولش 0912168 باشه یه پیغامی بده مثلا  خطوط تهران شهر اسلامشهر می باشد

ولی نمیخام از این متد استفاده کنم    (If EditText1.Text.StartsWith("0912168 

چون شماره ها خیلی زیاد هستن بخام دستی  اینجوری وارد کنم تعداد کدها زیاد وهم زمان بر میشه

من میخوام این شماره ها رو بریزم داخل یه text بعدش اگر کاربر شماره ایی وراد کرد  بیاد از داخل text چک کنه اگر7 رقم اول  اون شماره وجود داشت پیغام مورد نظر را نمایش بده 

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام

خب عزیز دل شما لیست شماره دارید، اومدیم و جستجو رو انجام دادیم خب اون اطلاعات مربوط به موقعیت جغرافیایی رو از کجا نمایش میدید ؟ مثل تهران، مشهد و . . . ..  به نسبت اون شماره تلفن ؟

شما یک زحمتی بکش و بیا به وسیله ی دیتابیس اینکارو انجام بده، به وسیله ی LIKE  میتونید خیلی راحت اطلاعات مد نظرتو پیدا کنی.

اموزش های لازم برای یادگیری دیتابیس توی سایت موجوده.

لینک ارسال

در ۱ ساعت قبل، siyavash441 گفته است :

سلام دوستان واساتید عزیز

یه برنامه ایی دارم که شماره موبایل را چک میکنه که مثلا اگر 7 رقم اولش 0912168 باشه یه پیغامی بده مثلا  خطوط تهران شهر اسلامشهر می باشد

چون شماره ها خیلی زیاد هستن بخام دستی  اینجوری وارد کنم تعداد کدها زیاد وهم زمان بر میشه

من میخوام این شماره ها رو بریزم داخل یه text بعدش اگر کاربر شماره ایی وراد کرد  بیاد از داخل text چک کنه اگر7 رقم اول  اون شماره وجود داشت پیغام مورد نظر را نمایش بده 

چرا از دیتابیس استفاده نمیکنی

لینک ارسال

در 3 دقیقه قبل، Javad25564 گفته است :

چرا از دیتابیس استفاده نمیکنی

اگر  نحوه استفاده شو بگید ممنون میشم حالا چه با استفاده از text  یا دیتابیس

بیتشر میخوام از فایل text  استفاده کنم

لینک ارسال

در 26 دقیقه قبل، siyavash441 گفته است :

اگر  نحوه استفاده شو بگید ممنون میشم حالا چه با استفاده از text  یا دیتابیس

بیتشر میخوام از فایل text  استفاده کنم

به نظر من یا استفاده متد چنچ ادیت تکست از توی دیتابیس جستجو کنید .اگه تا فردا دوستان بهتون سورس یا اموزشی ندادند خودم فردا شب براتون یه نمونه میفرستم

لینک ارسال

در 11 ساعت قبل، Javad25564 گفته است :

به نظر من یا استفاده متد چنچ ادیت تکست از توی دیتابیس جستجو کنید .اگه تا فردا دوستان بهتون سورس یا اموزشی ندادند خودم فردا شب براتون یه نمونه میفرستم

سلام دوستان واساتید عزیز

من میخوام این شماره ها رو بریزم داخل یه text بعدش اگر کاربر شماره ایی وراد کرد  برنامه بیاد از داخل text چک کنه اگر7 رقم اول  اون شماره وجود داشت پیغام مورد نظر را نمایش بده 

بیتشر میخوام از فایل text  استفاده کنم نه از دیتابیس

لینک ارسال

در 1 ساعت قبل، siyavash441 گفته است :

سلام دوستان واساتید عزیز

من میخوام این شماره ها رو بریزم داخل یه text بعدش اگر کاربر شماره ایی وراد کرد  برنامه بیاد از داخل text چک کنه اگر7 رقم اول  اون شماره وجود داشت پیغام مورد نظر را نمایش بده 

بیتشر میخوام از فایل text  استفاده کنم نه از دیتابیس

با سلام به نظر من هم شما از دیتابیس استفاده کنید هم دستتون بازتر میشه هم راحت تره هم کدش کمتر میشه 

لینک ارسال

در 21 دقیقه قبل، Pourya-Najafi گفته است :

با سلام به نظر من هم شما از دیتابیس استفاده کنید هم دستتون بازتر میشه هم راحت تره هم کدش کمتر میشه 

خب منم نحوه استفاده اشو بلد نیستم 

لینک ارسال

در ۱ ساعت قبل، siyavash441 گفته است :

خب منم نحوه استفاده اشو بلد نیستم 

از برنامه نویسان عزیز کسی سورسی در اختیار نداره  یا نمونه کدی 

دراختیار  من قرار بده هرچقد تو انجمن گشتم چیزی پیدا نکردم این شاید مشکل خیلی ها باشه لطفا یه راهنمایید کنید ممنون میشم 

لینک ارسال

در 3 ساعت قبل، siyavash441 گفته است :

از برنامه نویسان عزیز کسی سورسی در اختیار نداره  یا نمونه کدی 

دراختیار  من قرار بده هرچقد تو انجمن گشتم چیزی پیدا نکردم این شاید مشکل خیلی ها باشه لطفا یه راهنمایید کنید ممنون میشم 

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, new As String)

Label3.Text = EditText1.Text

cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM meihkei1 where kalameh ='"& EditText1.Text &"'") 

For i = 0 To  cur.RowCount - 1
		cur.Position = i
		Label2.Text= cur.GetString("tarjomeh")

Next

End Sub

عزیز اینم یه نمونه سورس ادیت تکست

لینک ارسال

در 3 ساعت قبل، Javad25564 گفته است :

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, new As String)

Label3.Text = EditText1.Text

cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM meihkei1 where kalameh ='"& EditText1.Text &"'") 

For i = 0 To  cur.RowCount - 1
		cur.Position = i
		Label2.Text= cur.GetString("tarjomeh")

Next

End Sub

عزیز اینم یه نمونه سورس ادیت تکست

ممنون دوست عزیز  

ولی من چون با دیتابیس کار نکردم  نمیتونم از این کد استفاده کنم من میخوام شماره ها رو توی فایل متنی بریزم که همه اشون7 رقم هستن  بعد اگر کاربر شماره ایی مثلا 09121671120 را وارد کرد بعد باتن رو کلیک کرد  برنامه بیاد چک کنه  ایا 7 رقم اول وراد شده با یکی از شماره های 7 رقمی داخل فایل متنی txt برابر هست یانه اگر برابر باشه توی یک لیبل بیاد یه  پیغامی بده مثلا این شماره مربوط تهران هست 

اونم تو بیسک کار سختی هست  ولی اگر دوستان سورسی یا نمونه کدی در اختیار داشتن خواهشا راهنمایی نمایند بد جوری لنگ این قسمت موندم 

یک دنیا ممنون میشم 

لینک ارسال

در 32 دقیقه قبل، siyavash441 گفته است :

ممنون دوست عزیز  

ولی من چون با دیتابیس کار نکردم  نمیتونم از این کد استفاده کنم من میخوام شماره ها رو توی فایل متنی بریزم که همه اشون7 رقم هستن  بعد اگر کاربر شماره ایی مثلا 09121671120 را وارد کرد بعد باتن رو کلیک کرد  برنامه بیاد چک کنه  ایا 7 رقم اول وراد شده با یکی از شماره های 7 رقمی داخل فایل متنی txt برابر هست یانه اگر برابر باشه توی یک لیبل بیاد یه  پیغامی بده مثلا این شماره مربوط تهران هست 

اونم تو بیسک کار سختی هست  ولی اگر دوستان سورسی یا نمونه کدی در اختیار داشتن خواهشا راهنمایی نمایند بد جوری لنگ این قسمت موندم 

یک دنیا ممنون میشم 

والا این روشی که شما میگید مثل اینکه بیاید لقمه را دور سرتون بچرخونید.

اموزش دیتابیس را نگاه کنید.خیلی براتون عالیه.

لینک ارسال

در 17 دقیقه قبل، Javad25564 گفته است :

والا این روشی که شما میگید مثل اینکه بیاید لقمه را دور سرتون بچرخونید.

اموزش دیتابیس را نگاه کنید.خیلی براتون عالیه.

الان ینی همچین سورسی که من میخوام پیدا نمیشه ؟

لینک ارسال

در 9 ساعت قبل، siyavash441 گفته است :

الان ینی همچین سورسی که من میخوام پیدا نمیشه ؟

نمیدونم.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...