smm1378 2 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۸ درود خدمت دوستان گرامی . عیدتون مبارک . بنده کتالخانه MaterialSearchPro رو از فروشگاه خریداری کردم ولی موقع کامپایل سمپل خطای زیر رو میده : B4A Version: 8.80 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.02s) Compiling code. (0.01s) ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder. Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.79s) Generating R file. (0.43s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\flexbox-layout-0.1.1.jar آقای سلطانیان هم قربونش برم آی دی تلگرامش حذف شده و کلا در دسترس نیستن . (از مدیران تقاضای حذف محصولات ایشون از فروشگاه رو دارم) با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smm1378 2
درود خدمت دوستان گرامی . عیدتون مبارک .
بنده کتالخانه MaterialSearchPro رو از فروشگاه خریداری کردم ولی موقع کامپایل سمپل خطای زیر رو میده :
B4A Version: 8.80 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.02s) Compiling code. (0.01s) ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder. Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.79s) Generating R file. (0.43s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\flexbox-layout-0.1.1.jar
آقای سلطانیان هم قربونش برم آی دی تلگرامش حذف شده و کلا در دسترس نیستن . (از مدیران تقاضای حذف محصولات ایشون از فروشگاه رو دارم)
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.