erayan 23 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۸ با سلام،من مطابق راهنمای سایت مرجع support-annotations نسخه 28 و حتی 26 نصب کردم اما برای اجرا باز هم خطای Maven artifact not found: com.android.support/support-annotations وجود دارد. علت چیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya-Najafi 31 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۸ سلام برای حل این مشکل ها اول این اس دی کا رو دانلود کنید منم از همین استفاده میکنم مشکل نداره دانلود sdk مرحله ی بعدی شما کتابخانه های ملزوم رو باید داشته باشید یا دستی اضافه کنید یا از لینک زیر کتابخانه ها رو دانلود کنید و بعد اونای رو که میخواید اپدیت کنید دانلود کتابخانه ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۸ ممنون بله مشکل از آدرس دهی SDK بود آخرین نسخه اندروید 9 زدم و با تعریف پ راکسی کتابخانه ها رو دانلود کردم درست شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
erayan 23
با سلام،من مطابق راهنمای سایت مرجع support-annotations نسخه 28 و حتی 26 نصب کردم اما برای اجرا باز هم خطای Maven artifact not found: com.android.support/support-annotations وجود دارد.
علت چیست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.