aref74 28 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۸ سلام دوستان کسی سورس قسمت ارتباط با ما برنامه داره ؟ ارتباط از طریق ایمیل یا تلگرام یا واتس آپ چجوریه ؟ اطلاعاتی در موردش ندارم . اگه کسی لطف کنه راهنماییم کنه . نیاز به هاست دارم ؟ کسی نیست ی راهنمایی کنه . هرچقدرم تو نت سرچ کردم چیز درست و حسابی پیدا نکردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alibaghods908 4 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۸ در در 1398/01/07, 15:35:53، aref74 گفته است : سلام دوستان کسی سورس ارتباط با ما داره ؟ ارتباط از طریق ایمیل یا تلگرام و واتس آپ چجوریه ؟ اطلاعاتی در موردش ندارم . اگه کسی لطف کنه راهنماییم کنه سلام دوست عزیز بفرما این یه سورس ارتباط با ما که از طریق ایمیل میتونی در ارتباط باشی http://s8.picofile.com/file/8356089868/ertebat_ba_ma.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۸ در در 1398/01/09, 03:49:33، alibaghods908 گفته است : سلام دوست عزیز بفرما این یه سورس ارتباط با ما که از طریق ایمیل میتونی در ارتباط باشی http://s8.picofile.com/file/8356089868/ertebat_ba_ma.rar.html باید خودم هاست داشته باشم و ادرسشا بهش بدم ؟ مارکتا به این روش ایراد نمیگیرند ؟ روشی دیگه ای وجود نداره که اگه دیکامپایل شد به این راحتی ادرس و رمز ایمیل لو نره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alibaghods908 4 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۸ در 26 دقیقه قبل، aref74 گفته است : باید خودم هاست داشته باشم و ادرسشا بهش بدم ؟ مارکتا به این روش ایراد نمیگیرند ؟ روشی دیگه ای وجود نداره که اگه دیکامپایل شد به این راحتی ادرس و رمز ایمیل لو نره ؟ والا نمیدونم ولی فک نکنم ایراد بگیرن. روش دیگه ک فعلا نمیدونم ولی اگه پیدا کردم همین جا برات پیوست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۸ با این روش دیگه نمیشه استفاده کرد . گوگل ایراد گرفت و به عنوان ی فردی که قصد داشته به ایمیلم نفوذ کنه ازش جلوگیری کرده و بهم ایمیل زده بود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aref74 28
سلام
دوستان کسی سورس قسمت ارتباط با ما برنامه داره ؟
ارتباط از طریق ایمیل یا تلگرام یا واتس آپ چجوریه ؟
اطلاعاتی در موردش ندارم . اگه کسی لطف کنه راهنماییم کنه .
نیاز به هاست دارم ؟
کسی نیست ی راهنمایی کنه . هرچقدرم تو نت سرچ کردم چیز درست و حسابی پیدا نکردم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.