hsamkarimiyan 1 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۸ با سلام همان طور که در تصویر ملاحظه می کنید با وجود اجزای همزمان شبیه ساز و بیسیک فور اما اتصال بر قرار نمی شود راه حل ؟؟؟ لازم به یادآوریس که از چندین شبیه ساز دیگرم استفاده کرده ام و سرور avbنیز ریستارت شد اما بازم هم عمل نکرد لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ از Nox استفاده کنید خیلی ساده و روان هم هست، اگر خواستید یه کلیپ آموزشی پر میکنم میفرستم تازگیا هم آپدیت شده اندروید 5 برای دیزاینهای متریال خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آریا 2 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۸ بهترین ها سریع ترین ها نوکس و دروید فور ایکس هستند و بعد اونها بلو استک و بعدا لیپ دروید..... پیشنهاد من اینه که یا با نوکس و یا با دروید فور ایکس کار کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۸ b4aرو درست نصب کردی؟؟؟ من خودم با بلو استک و دروید فور ایکس کار کردم..... برای دروید فور ایکس باید فایل رو تو apkسیو می کردم... ولی تو بلواستک هرجا باشه به آسونی می تونی پیداش کنی...:تو جای مشخص شده کلیک کن و بعد install appsرو بزن و بعد فایل apkمورد نظر رو اینستال کن..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdik 33 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۸ اگه بازم درست نشد حتما لیپدروید رو امتحان کن (Leapdroid) . قبل از ورود به b4a برو توی این شبیه ساز بعد b4a رو باز کن . فایل هم مستقیم روش نصب میشه بدون مشکل . لینک : https://www.yasdl.com/tag/دانلود-آخرین-ورژن-leapdroid / لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hsamkarimiyan 1
با سلام همان طور که در تصویر ملاحظه می کنید با وجود اجزای همزمان شبیه ساز و بیسیک فور اما اتصال بر قرار نمی شود راه حل ؟؟؟
لازم به یادآوریس که از چندین شبیه ساز دیگرم استفاده کرده ام و سرور avbنیز ریستارت شد اما بازم هم عمل نکرد
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.