مروز با کامنت و آنکامنت کردن کدهام متوجه شدم مشکل کار کد ("pCantent.LoadLayout("base مربوط به ساب اسلاید منو با استفاده از کتابخانه AHnavigationdrawer هست . زمانیکه این کد در برنامه اعمال میشه لیبلهای استفاده شده تو برنامه بی رنگ میشند و پنلا ویزیبل و زمانیکه کامنتش میکنم همه چی اوکیه و مشکلی نیست . عکس هر دو حالت به اضافه کد مربوط به اسلاید منو را میذارم .
در حالتی که کد (" ")pcantent.loadlayout در برنامه اعمال میشه .
در حالتی که کد (" ")pcantent.loadlayout در برنامه اعمال نمیشه .
اینم کدهای مربوط به اسلایدمنو
Sub slide
Dim navi As AHNavigationDrawer
Private pCantent As Panel
navi.Initialize2("navi",Activity,50%x,navi.GRAVITY_RIGHT)
navi.NavigationPanel.Color = Colors.ARGB(150,236,239,241)
navi.NavigationPanel.LoadLayout("slidemenu")
pCantent.Initialize("")
navi.ContentPanel.AddView(pCantent,0,0,100%x,100%y)
pCantent.SendToBack
pCantent.LoadLayout("base")
End Sub
سوال
aref74 28
مروز با کامنت و آنکامنت کردن کدهام متوجه شدم مشکل کار کد ("pCantent.LoadLayout("base مربوط به ساب اسلاید منو با استفاده از کتابخانه AHnavigationdrawer هست . زمانیکه این کد در برنامه اعمال میشه لیبلهای استفاده شده تو برنامه بی رنگ میشند و پنلا ویزیبل و زمانیکه کامنتش میکنم همه چی اوکیه و مشکلی نیست . عکس هر دو حالت به اضافه کد مربوط به اسلاید منو را میذارم .
در حالتی که کد (" ")pcantent.loadlayout در برنامه اعمال میشه .
در حالتی که کد (" ")pcantent.loadlayout در برنامه اعمال نمیشه .
اینم کدهای مربوط به اسلایدمنو
Sub slide Dim navi As AHNavigationDrawer Private pCantent As Panel navi.Initialize2("navi",Activity,50%x,navi.GRAVITY_RIGHT) navi.NavigationPanel.Color = Colors.ARGB(150,236,239,241) navi.NavigationPanel.LoadLayout("slidemenu") pCantent.Initialize("") navi.ContentPanel.AddView(pCantent,0,0,100%x,100%y) pCantent.SendToBack pCantent.LoadLayout("base") End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.