ماهان محمدی 7 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۸ سلام من دارم یه کتاب اندروید میسازم و هر کاری کهمدرس در فیلم انجام میده ، من هم او رو انجام میدم.اما وقتی که میهوام خروجی بگیرم، با این ارور روبه رو میشم.لطفا پاسخ بدین دوستان... B4A Version: 8.30 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.10s) Compiling layouts code. (0.08s) Organizing libraries. (0.01s) Generating R file. (0.78s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: C:\Users\mahan\Desktop\B4A Tools\B4A-answercenter\B4A-answercenter\Basic4android\libraries\nineoldandroids-2.4.0.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، ماهان محمدی گفته است : سلام من دارم یه کتاب اندروید میسازم و هر کاری کهمدرس در فیلم انجام میده ، من هم او رو انجام میدم.اما وقتی که میهوام خروجی بگیرم، با این ارور روبه رو میشم.لطفا پاسخ بدین دوستان... B4A Version: 8.30 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.10s) Compiling layouts code. (0.08s) Organizing libraries. (0.01s) Generating R file. (0.78s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: C:\Users\mahan\Desktop\B4A Tools\B4A-answercenter\B4A-answercenter\Basic4android\libraries\nineoldandroids-2.4.0.jar این ارور مشخصه . میگه فلان کتابخانه موجود نیست . پسوند jar مربوط به کتابخانه است . ادرسشم بهت داده که همچین چیزی پیدا نمیشه . این کتابخانه nineoldandroids http://s8.picofile.com/file/8357143950/nineoldandroid.zip.html این فایلا دانلود کن. بعدش اکسترکت و فایلای داخلشا انتقال بده به پوشه مربوط به کتابخانه b4a که ادرسشم خودش بهت داده . مشکلت حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ماهان محمدی 7
سلام
من دارم یه کتاب اندروید میسازم و هر کاری کهمدرس در فیلم انجام میده ، من هم او رو انجام میدم.اما وقتی که میهوام خروجی بگیرم، با این ارور روبه رو میشم.لطفا پاسخ بدین دوستان...
B4A Version: 8.30
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.10s)
Compiling layouts code. (0.08s)
Organizing libraries. (0.01s)
Generating R file. (0.78s)
Compiling generated Java code. Error
Cannot find: C:\Users\mahan\Desktop\B4A Tools\B4A-answercenter\B4A-answercenter\Basic4android\libraries\nineoldandroids-2.4.0.jar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.