milad_sabz 16 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز دوستان گل من کتابخونه های داخل سایت از قبیل : smartstring , richstring ,.... رو تست کردم اما هیچ کدوم با متن فارسی داخل لیبل یا ادیت تکست هماهنگ نمیشد یعنی متون در هر سطر فیت گوشه های ویو نمیشد و بقول معمول جاستیفای نمیشه لطفا اساتید راهنمای بفرمایند با تشششششششششکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ دوست عزیز فعلا همچین قابلیتی وجود نداره متاسفانه که متن رو جاستیفای کنه . دیده بودم یک کسی توی یه انجمن دیگه یه کتابخونه واسه این کار درست کرده بود اما متاسفانه با شکست مواجه شد و کتابخونه کار نمیکرد . من خیلی گشتم قبلا اما فعلا همیچین قابلیتی نیست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad_sabz 16
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان گل من کتابخونه های داخل سایت از قبیل : smartstring , richstring ,.... رو تست کردم اما هیچ کدوم با متن فارسی داخل لیبل یا ادیت تکست هماهنگ نمیشد یعنی متون در هر سطر فیت گوشه های ویو نمیشد و بقول معمول جاستیفای نمیشه
لطفا اساتید راهنمای بفرمایند
با تشششششششششکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.