Gamer 71 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام.....من دارم یه برنامه میسازم که توش نمیخوام ادیت تکستم کادر داشته باشه.... برای برداشتن کادرش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته یه جا خوندم باید رنگش رو بذارم رو ترنس پرنت ولی کدش کار نکرد............ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya-Najafi 31 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، am_avakh گفته است : سلام.....من دارم یه برنامه میسازم که توش نمیخوام ادیت تکستم کادر داشته باشه.... برای برداشتن کادرش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته یه جا خوندم باید رنگش رو بذارم رو ترنس پرنت ولی کدش کار نکرد............ phone.Color = Colors.Transparent این واسه من اوکیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 22 ساعت قبل، am_avakh گفته است : سلام.....من دارم یه برنامه میسازم که توش نمیخوام ادیت تکستم کادر داشته باشه.... برای برداشتن کادرش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته یه جا خوندم باید رنگش رو بذارم رو ترنس پرنت ولی کدش کار نکرد............ با همون transparent باید کار کنه . اگه نمیکنه شاید مشکل از کدنویسیتونه و بعد از اون دوباره جایی بهش رنگ دادین . بااین کد و کتابخانه viewsetting میتونی رنگ cursor ادیت تکستا تغییر بدی vs.setCursorDrawableColor(EditText1,Colors.RGB(229,57,53)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gamer 71
سلام.....من دارم یه برنامه میسازم که توش نمیخوام ادیت تکستم کادر داشته باشه....
برای برداشتن کادرش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته یه جا خوندم باید رنگش رو بذارم رو ترنس پرنت ولی کدش کار نکرد............
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.