Gamer 71 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام... من دارم یه برنامه می سازم که توش سه تا کلید داریم و با شروع شدن بازی جای دکمه ها با هم عوض می شن.. میشه بگین چیکارکنم تا جاشون عوض شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۸ اینا رو که بلدم.... مشکلم اینجوریه که اینا باهم حرکت نمیکنن.... اگر هم همه رو با هم تو یه حلقه بنویسم که کارنمیکنه چون یکیشون که مقصدش رسید همه متوقف میشن.... می خواستم ببینم راه دیگه ای برای جا به جایی هست یا نه تا هم سریع تر و هم آسونتر باشه..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۸ خواص ویو ها در محیط خارج از دیزاینر رو یاد بگیرید. در اکیتیویتی خیلی راحت میتونید 3 تا مختصات روی صفحه رو مشخص کنید و مثلا مختصات دکمه اول رو برابر مختصات دکمه دوم و مختصات دکمه دوم رو برابر دکمه سوم قرار بدید تا جاشون عوض شه مثال: btn1.wdith = 100%x/3 btn1.top=50%y btn1.height=btn1.height btn2.width = btn1.width btn2.top=btn1.top btn2.height=btn1.height btn3.width = btn1.width btn3.top=btn1.top btn3.height=btn1.height ''''''''''''''''''''''' تعیین مختصات اولیه btn1.left=0 btn2.left = btn1.left+btn1.width btn3.left = btn2.left+btn2.width '''''''''''''''''''''' جابجایی btn2.left=0 btn3.left = btn2.left+btn2.width btn1.left = btn3.left+btn3.width حتی میتونید جابجایی رو به صورت رندوم انجام بدید، خلاصه این یک مثال ساده بود، الگوریتم تغییر مکان دست خودتونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gamer 71
سلام...
من دارم یه برنامه می سازم که توش سه تا کلید داریم و با شروع شدن بازی جای دکمه ها با هم عوض می شن..
میشه بگین چیکارکنم تا جاشون عوض شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.