sajadz 10 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام من با sqlite کتاب میخام بسازم همه کاراشو انجام دادم فقط نمیدونم با کدوم شی کتاب رو به بیسیک فور اندروید ارتباط بدم و کامل محتویات کتاب رو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ با سلام میشه دقیق بگی که از چی استفاده کردی تا بتونم کمک کنم؟ منظور از دیتابیس ، دیتابیس آنلاین هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Mahdi 7 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ببخشیدمن میخوام یه کتاب بسازم ولی نمی دونم چجوردیتابیس(Navicat for SQLite)چجوربایدبه متصل کنم؟basic4android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ با سلام مهدی عزیز این چیزی که شما میخواین آموزشش تو سایت هست یه سرچ کوچلو میکردین کاری نداشت که !! اینم پست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Mahdi 7 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ببخشیدچجورمیشه یه بکراندبرای تمام منوهاگذاشت؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ منوها !!! یعنی کدوم منو ها دقیقا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خوب فقط کافیه که بری توی دیزاینر و رو activity کلیک کنی و یعد تو قسمت activity properties و بازم تو قسمت Drawable بجای colorDrawable اینو انتخاب کنی BitmapDrawable یعنی این: موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadz 10
سلام من با
sqlite
کتاب میخام بسازم همه کاراشو انجام دادم فقط نمیدونم با کدوم شی کتاب رو به بیسیک فور اندروید ارتباط بدم و کامل محتویات کتاب رو نشون بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده