یعنی باید از لیست برنامه های در حال اجرا ببندیمش تا درست اجرا بشه.
دیدم برنامه هایی که وقتی ازشون میای بیرون در لیست برنامه های در حال نیستن.
از دستور ExitApplication هم استفاده میکنم یه مشکل پیش میاد که میاد زمان بسته شدن برنامه ، به تعداد استفاده از این دستور ،بدون منظق و دلیل سرویس Starter رو اجرا میکنه ! یعنی کلا باعث خرابی میشه.
من میخوام سرویس Starter بطور نرمال بسته بشه که هر کاری کردم ممکن نیست و در لاگ ** Service (starter) Destroy (ignored)** رو نمایش میده. گاهی هم متد Service_TaskRemoved سرویس Starter اجرا نمیشه !
کلا اندروید قاطیه یا B4A !
اگر میدونید چطور میشه برنامه رو کلا بست به نحوی که در لیست برنامه های درحال اجرا هم دیده نشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سوال
fun_code 216
سلام دوستان
یه برنامه نوشتم که گاهی باید بطور کلی بسته بشه...
یعنی باید از لیست برنامه های در حال اجرا ببندیمش تا درست اجرا بشه.
دیدم برنامه هایی که وقتی ازشون میای بیرون در لیست برنامه های در حال نیستن.
از دستور ExitApplication هم استفاده میکنم یه مشکل پیش میاد که میاد زمان بسته شدن برنامه ، به تعداد استفاده از این دستور ،بدون منظق و دلیل سرویس Starter رو اجرا میکنه ! یعنی کلا باعث خرابی میشه.
من میخوام سرویس Starter بطور نرمال بسته بشه که هر کاری کردم ممکن نیست و در لاگ ** Service (starter) Destroy (ignored)** رو نمایش میده. گاهی هم متد Service_TaskRemoved سرویس Starter اجرا نمیشه !
کلا اندروید قاطیه یا B4A !
اگر میدونید چطور میشه برنامه رو کلا بست به نحوی که در لیست برنامه های درحال اجرا هم دیده نشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.