سلام دوستان یه برنامه پیامکی دارم، میخوام وقتی روی دکمه علاقه مندی ها میزنم فقط همون پیامک اضافه بشه به لیست علاقه مندی ها نه کل پیامک های یک فصل! لطفا راهنمایی کنید؟
میدونم باید از تگ استفاده کنم اما نمیدونم چجوری؟
Sub favorit_Click
' Dim b As Button = Sender
cur = ketab.db.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE fasl = '" & fasl.meghdar3 & "'")
cur.Position =0
If cur.GetInt("favorite") = 0 Then
ketab.db.ExecNonQuery("UPDATE tbl SET favorite = 1 WHERE fasl = '" & fasl.meghdar3 & "'")
favorit.Text=Chr(0xF004)
ToastMessageShow("به لیست برگزیده ها اضافه شد!",False)
Else
ketab.db.ExecNonQuery("UPDATE tbl SET favorite = 0 WHERE fasl = '" & fasl.meghdar3 & "'")
favorit.Text=Chr(0xF08A)
ToastMessageShow("از لیست برگزیده ها حذف شد!",False)
End If
End Sub
سوال
qasem 249
سلام دوستان یه برنامه پیامکی دارم، میخوام وقتی روی دکمه علاقه مندی ها میزنم فقط همون پیامک اضافه بشه به لیست علاقه مندی ها نه کل پیامک های یک فصل! لطفا راهنمایی کنید؟
میدونم باید از تگ استفاده کنم اما نمیدونم چجوری؟
Sub favorit_Click ' Dim b As Button = Sender cur = ketab.db.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE fasl = '" & fasl.meghdar3 & "'") cur.Position =0 If cur.GetInt("favorite") = 0 Then ketab.db.ExecNonQuery("UPDATE tbl SET favorite = 1 WHERE fasl = '" & fasl.meghdar3 & "'") favorit.Text=Chr(0xF004) ToastMessageShow("به لیست برگزیده ها اضافه شد!",False) Else ketab.db.ExecNonQuery("UPDATE tbl SET favorite = 0 WHERE fasl = '" & fasl.meghdar3 & "'") favorit.Text=Chr(0xF08A) ToastMessageShow("از لیست برگزیده ها حذف شد!",False) End If End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.