rezac 13 ارسال شده در 16 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2019 باسلام. من میخام یه تولبار سفارشی بسازم. کد زیر رو در xml نوشتم: <android.support.v7.widget.Toolbar android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="?attr/actionBarSize" android:id="@+id/toolbarmain" android:background="@color/colorPrimary" android:titleTextColor="@color/textColor" android:elevation="5dp" /> این قسمت هیچ خطایی نداد. اما وقتی که خواستم این تولبار رو به برنامه نویسی اضافه کنم آبجکت خطا میده: package ir.nasimvelayat.sorudapp; import android.support.v7.app.AppCompatActivity; import android.os.Bundle; import android.widget.Toolbar; public class MainActivity extends AppCompatActivity { Toolbar toolbar; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); این خط toolbar = ►(Toolbar)◄ findViewById(R.id.toolbarmain); این خط setSupportActionBar►(toolbar)◄; } } این خطا رو میده(بصورت خلاصه): Class reauires API Level 21: android.widget.Toolbar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 7 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2019 در 4 ساعت قبل، rezac گفته است : آخه میخام api پایین تر هم نصب بشه. یعنی رو اندروید 4 هم نصب بشه ایمپورت زیر اشتباه هست عزیز. import android.widget.Toolbar; به صورت زیر ایمپورت شه تولبار. import android.support.v7.widget.Toolbar; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 7 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2019 در در 1398/02/29, 10:48:27، مجید آرتا گفته است : سلام دوستم برای رفع خطا minSdk رو روی 21 قرار بدید. آخه میخام api پایین تر هم نصب بشه. یعنی رو اندروید 4 هم نصب بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 19 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2019 در در 1398/02/26, 23:36:02، rezac گفته است : این خطا رو میده(بصورت خلاصه): Class reauires API Level 21: android.widget.Toolbar سلام دوستم برای رفع خطا minSdk رو روی 21 قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
باسلام.
من میخام یه تولبار سفارشی بسازم.
کد زیر رو در xml نوشتم:
این قسمت هیچ خطایی نداد. اما وقتی که خواستم این تولبار رو به برنامه نویسی اضافه کنم آبجکت خطا میده:
package ir.nasimvelayat.sorudapp; import android.support.v7.app.AppCompatActivity; import android.os.Bundle; import android.widget.Toolbar; public class MainActivity extends AppCompatActivity { Toolbar toolbar; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); این خط toolbar = ►(Toolbar)◄ findViewById(R.id.toolbarmain); این خط setSupportActionBar►(toolbar)◄; } }این خطا رو میده(بصورت خلاصه):
Class reauires API Level 21: android.widget.Toolbar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.