mehdi29665 4 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام در بیسیک فور اندروید میشه گرافی مثل گراف کارکرد cpu در تسک منیجر ویندوز یا دقیقتر بگم گرافی که برای نوار قلب و ریه انجام میشه ترسیم کرد حداقل ترسیم نقطه رو بدونم میتونم همچی گرافی درست کنم با تشکر از اساتید و سایت خوب و کاملتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، mehdi29665 گفته است : سلام در بیسیک فور اندروید میشه گرافی مثل گراف کارکرد cpu در تسک منیجر ویندوز یا دقیقتر بگم گرافی که برای نوار قلب و ریه انجام میشه ترسیم کرد حداقل ترسیم نقطه رو بدونم میتونم همچی گرافی درست کنم با تشکر از اساتید و سایت خوب و کاملتون با قند شکن برید به این لینک https://www.youtube.com/watch?v=8GY4IgqP33s لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi29665 4
سلام
در بیسیک فور اندروید میشه گرافی مثل گراف کارکرد cpu در تسک منیجر ویندوز یا دقیقتر بگم گرافی که برای نوار قلب و ریه انجام میشه ترسیم کرد
حداقل ترسیم نقطه رو بدونم میتونم همچی گرافی درست کنم
با تشکر از اساتید و سایت خوب و کاملتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.