محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۸ مشاهده فایل کتابخانه PersianFileProvider (بسیار کاربردی و مهم) *****نسخه 2 اضافه شد.**** لینک آموزش نسخه 2 با سلام خدمت همه دوستان. همونجور که مطلع هستید نسخه های جدید اندروید محدودیتهای زیادی رو برای انتخاب و کلا کار با فایلها اعمال کرده. در نسخه های جدید دیگه انتخاب و مدیریت فایلها فقط از طریق fileprovider انجام میشه. کتابخونه ای هست که همه ی دوستان درخواست داشتن و برای راحتی دوستان آماده شده. امیدوارم لذت ببرید. نحوه استفاده . ابتدا به منیفست کد زیر رو اضافه کنید. AddApplicationText(<provider android:name="androidx.core.content.FileProvider" android:authorities="$PACKAGE$.provider" android:exported="false" android:grantUriPermissions="true"> <meta-data android:name="android.support.FILE_PROVIDER_PATHS" android:resource="@xml/provider_paths" /> </provider>) AddApplicationText(<activity android:name="com.fileprovider.util.PermissionActivity"/>) حالا مثلا برای اشتراک گذاری فایل به صورت زیر استفاده کنید. Public Sub ShareFile(FileName As String,DataType As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND, "") i.SetType(DataType) Dim fil As PersianFileProvider Dim j As JavaObject = i Dim uri As Uri=fil.GetUriFromFile(File.DirRootExternal&"/Download/"&FileName) j.RunMethod("putExtra", Array("android.intent.extra.STREAM", uri)) i.WrapAsIntentChooser("به اشتراک بگذارید !") StartActivity(i) End Sub ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال سه شنبه, 31 اردیبهشت 1398 دسته کتابخانه ها 3 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 21 دقیقه قبل، ForI گفته است : سلام ممنون که همیشه بموقع با رفع مشکلات ظاهر میشید اگه لطف کنید همین رو به کتابخانه زیر اضافه کنید ممنونتون میشیم اضافه شد عزیز. نسخه جدید رو دریافت کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ سلام جناب شاهپیری خسته نباشید بنده از این کتابخونه استفاده کردم میخوام باهاش تصویر زمینه ست کنم اما توی کدش مشکل دارم ممنون میشم شما یه نگاه بندازید و اگه میشه کدش رو برای این لیب بدید این اینتنت معمولی هستش که uri رو از نوع string میگیره Dim i As Intent Dim uri As String uri= "file://" &path i.Initialize("android.intent.action.ATTACH_DATA",uri) i.SetType ("image/*") StartActivity(i) این کد اینتنت توی اندروید 9 کار نمیکنه و به uri گیر میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ در 10 ساعت قبل، mehdi.m گفته است : به صورت زیر هست. کتابخونه جاواآبجکت رو هم تیک بزنید Dim intent As Intent Dim prf As PersianFileProvider intent.Initialize("android.intent.action.ATTACH_DATA","") Dim jo As JavaObject=intent jo.RunMethod("setData", Array(prf.GetUriFromFile(File.DirRootExternal&"/img.jpg"))) intent.SetType("image/*") StartActivity(intent) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۸ در در 9 شهریور 1398 در 22:42، محمدرضا شاهپیری گفته است : به صورت زیر هست. کتابخونه جاواآبجکت رو هم تیک بزنید Dim intent As Intent Dim prf As PersianFileProvider intent.Initialize("android.intent.action.ATTACH_DATA","") Dim jo As JavaObject=intent jo.RunMethod("setData", Array(prf.GetUriFromFile(File.DirRootExternal&"/img.jpg"))) intent.SetType("image/*") StartActivity(intent) ممنون از شما اما خطا میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ebi99 3 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ حتما دسترسی حافظه رو ندادین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ سلام و خسته نباشید ممنون از کتابخانه خیلی بی نظری که درست کردین مشکلم که اشتراک گذاری فایل بود حل شد فقط نفهمیدم اون خط uri چی بود گذاشتین من پاکش کردم اینطوری نوشتم حل شد Public Sub ShareFile(FileName As String,DataType As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND, "") i.SetType(DataType) Dim fil As PersianFileProvider Dim j As JavaObject = i j.RunMethod("putExtra", Array("android.intent.extra.STREAM", fil.GetUriFromFile(File.DirRootExternal&"/"&FileName))) i.WrapAsIntentChooser("به اشتراک گذاری فایل") StartActivity(i) End Sub فقط من دوتا مشکل دارم یکی برای ساخت پوشه که من از کد fil.mkDir استفاده کردم که هیچ کاری نکرد،من فکر میکنم این کد مسیرو چک میکنه میگه وجود داره یا نه دوم اینکه من میخوام یا این کتابخانه یه کپی از DirInternal (داخل برنامه ام )بگیرم بریزم داخل خود DirRootExternal (همون حافظه گوشی ) ولی هرکاری کردم نشد فقط میشه فایل هارو همون حافظه گوشی جا به جا یا کپی کنم یا شایدم من بلد نیستم ممنون میشم در این دو مورد کمک کنید خیلی نیاز دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، sorena.king.24 گفته است : یکی برای ساخت پوشه که من از کد fil.mkDir استفاده کردم که هیچ کاری نکرد،من فکر میکنم این کد مسیرو چک میکنه میگه وجود داره یا نه دوم اینکه من میخوام یا این کتابخانه یه کپی از DirInternal (داخل برنامه ام )بگیرم بریزم داخل خود DirRootExternal (همون حافظه گوشی ) ولی هرکاری کردم نشد فقط میشه فایل هارو همون حافظه گوشی جا به جا یا کپی کنم یا شایدم من بلد نیستم ممنون میشم در این دو مورد کمک کنید خیلی نیاز دارم در مورد دستور mkDir : این دستور برای ساختن پوشه هست. دقت داشته باشید که برای حافظه داخلی حتما باید دسترسی رانتایم نوشتن بر روی حافظه رو بگیرید(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) و برای حافظه مموری کارد هم باید با دستور pr.GetSdCardPermition دسترسی نوشتن رو بگیرید. در غیر این صورت پوشه ساخته نمیشه. اما سوال دوم: کپی کردن پوشه توی یه پوشه دیگه و خیلی از امکانات دیگه رو انشالا تو آپدیت بعدی لحاظ میکنیم. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ در در 2 آذر 1398 در 21:01، محمدرضا شاهپیری گفته است : در مورد دستور mkDir : این دستور برای ساختن پوشه هست. دقت داشته باشید که برای حافظه داخلی حتما باید دسترسی رانتایم نوشتن بر روی حافظه رو بگیرید(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) و برای حافظه مموری کارد هم باید با دستور pr.GetSdCardPermition دسترسی نوشتن رو بگیرید. در غیر این صورت پوشه ساخته نمیشه. اما سوال دوم: کپی کردن پوشه توی یه پوشه دیگه و خیلی از امکانات دیگه رو انشالا تو آپدیت بعدی لحاظ میکنیم. دستور mkDir راهشو یاد گرفتم چطوری میزنن فقط شما چک کردن پوشه رو که وجود دارد یا نه فقط کد مخصوص به حافظه مموری دادین برا چک کردن حافظه داخلی چیزی لحاظ نبود برای چک کردن حافظه داخلی با خود file برنامه کار کنم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد روی api26 به بالا? نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۸ سلام اقای شاهپیری خط کد fl.copy مشکل داره به جای کپی دلیت میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ کسی نیست کمک کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ در 47 دقیقه قبل، sorena.king.24 گفته است : کسی نیست کمک کنه چه کدی استفاده کردید عزیز؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۸ در در 25 آذر 1398 در 23:14، محمدرضا شاهپیری گفته است : چه کدی استفاده کردید عزیز؟ دقیقا همین کد استفاده کردم به جای کپی فایل کلا برمیداره dim File_pv as PersianFileProvider File_pv.copyFile(File.DirInternal&"date.db",File.DirRootExternal&"Crystal/Backup/"Backup".cdb") نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ در در 29 آذر 1398 در 18:29، sorena.king.24 گفته است : دقیقا همین کد استفاده کردم به جای کپی فایل کلا برمیداره dim File_pv as PersianFileProvider File_pv.copyFile(File.DirInternal&"date.db",File.DirRootExternal&"Crystal/Backup/"Backup".cdb") نمیدونید دلیل چیه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ از این کد هم برای ذخیره فایل رو مموری کارت هم استفاده کردم جواب نداد پوشه را میسازه ولی فایل رو داخل مموری کارت نمیریزه SD.copyFile(File.DirInternal&"date.db",SD.SdCardPatch&"/Crystal/Backup/date.db") از روش خودشم رفتم بازم بهم خطا میده ' File.Copy(File.DirInternal,"date.db",SD.SdCardPatch,"Crystal/Backup/date.cdb") این خطارو میده java.io.FileNotFoundException: /storage/E8C5-80D2/date.cdb: open failed: EACCES (Permission denied) حیف این کتابخانه مفید هست به خاطره چندتا مشکل جزی ازش استفاده نشه مشکل کپی حل بشه نصف مشکلات حل میشه ممنون میشم اقا شاهپیری این یه دونه مشکل رو حل کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۸ در در 21 بهمن 1398 در 22:57، sorena.king.24 گفته است : از این کد هم برای ذخیره فایل رو مموری کارت هم استفاده کردم جواب نداد پوشه را میسازه ولی فایل رو داخل مموری کارت نمیریزه SD.copyFile(File.DirInternal&"date.db",SD.SdCardPatch&"/Crystal/Backup/date.db") از روش خودشم رفتم بازم بهم خطا میده ' File.Copy(File.DirInternal,"date.db",SD.SdCardPatch,"Crystal/Backup/date.cdb") این خطارو میده java.io.FileNotFoundException: /storage/E8C5-80D2/date.cdb: open failed: EACCES (Permission denied) حیف این کتابخانه مفید هست به خاطره چندتا مشکل جزی ازش استفاده نشه مشکل کپی حل بشه نصف مشکلات حل میشه ممنون میشم اقا شاهپیری این یه دونه مشکل رو حل کنید سلام. دوست عزیز تو خطا نوشته که دسترسی به کارت حافظه رو ندادید. دسترسی نوشتن رو حافظه خارجی رو گرفتید شما؟ باید دستور SD.GetSdCardPermition رو صدا بزنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۸ در 10 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام. دوست عزیز تو خطا نوشته که دسترسی به کارت حافظه رو ندادید. دسترسی نوشتن رو حافظه خارجی رو گرفتید شما؟ باید دستور SD.GetSdCardPermition رو صدا بزنید بله با کتابخانه شما بهش این دسترسی رو دادم ولی جواب نداد از این کلاس استفاده کردم خیلی پیچیدس برا یه کپی ساده کلی خط کد باید نوشت بگیر نگیر داره https://www.b4x.com/android/forum/threads/externalstorage-access-sd-cards-and-usb-sticks.90238/#post-700967 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۰ برای ارسال فایل اکسل من این خط رو نوشتم ShareFile("export.csv",datatype) اما اون دیتا تایپ رو نمیونم چی بنویسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۰ و اینکه موقع خروجی همه این ارورها رو هم تحویل میگیرم Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\com\android\support\coordinatorlayout\28.0.0\unpacked-coordinatorlayout-28.0.0\res\values\values.xml:28: error: Attribute "layout_anchorGravity" already defined with incompatible format. e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\androidx\coordinatorlayout\coordinatorlayout\1.1.0\unpacked-coordinatorlayout-1.1.0\res\values\values.xml:33: Original attribute defined here. e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\com\android\support\coordinatorlayout\28.0.0\unpacked-coordinatorlayout-28.0.0\res\values\values.xml:67: error: Attribute "layout_insetEdge" already defined with incompatible format. e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\androidx\coordinatorlayout\coordinatorlayout\1.1.0\unpacked-coordinatorlayout-1.1.0\res\values\values.xml:70: Original attribute defined here. e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\com\android\support\coordinatorlayout\28.0.0\unpacked-coordinatorlayout-28.0.0\res\values\values.xml:84: error: Attribute "layout_dodgeInsetEdges" already defined with incompatible format. فقط یه چیزی رو بهم بگید این فایل اکسل من که اسمش export.csv هست MIMEtype چی هست ؟؟؟؟ اینو نمیدونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 29 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور سلام. استاد بحث کپی فایل در داخل حافظه داخلی گوشی هم از این طریق انجام میشه? من نمیتونم با دستور file.DirRootExternal فایل داخل حافظه داخلی کپی کنم. ( توی اندرویدای جدید ) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.