Gamer 71 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۸ سلام من می خوام یه برنامه ی پیام رسانی بسازم که داخل اون یه چیزی مثل کانال یا گروه بذارم ولی بلد نیستم کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin_abjad 4 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ بی کار یا با این یه چت روم بساز بنداز تو اپلیکیشن ----> chat.9i9.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ بر ای اینکه بخوام چتروم تو برنامم باشه باید از طریق باز کردن آدرس با تابع اینتنت کا ر کنم یا اینکه راه نبهتری هست؟؟؟؟...؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin_abjad 4 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ بله همون باز کردن آدرس در اپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gamer 71
سلام من می خوام یه برنامه ی پیام رسانی بسازم که داخل اون یه چیزی مثل کانال یا گروه بذارم ولی بلد نیستم
کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.