sajjadrastin 100 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۸ سلام من از لایبرری NotificationBuilder خیلی وقته تو برنامه هام برا اعلان استفاده میکنم جدیدا یه مشکل دارم و اینه که این لایبرری تا اندروید 8 خوب کار میکنه ولی رو اندروید 9 کلا دیگ اعلان نمایش داده نمیشه تنظیمات گوشی هم مشکل نداره و اجازه ارسال برای برنامه آزاده و این لایبرری فقط مشکل داره چیکار کنم دوستان؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zibmoj 1 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ در در 1398/03/01, 12:12:48، محمدرضا شاهپیری گفته است : تو اندروید 9 باید هر نوتیفیکیشن یه دونه chanel داشته باشه. به صورت زیر نوتیفیکیشن درست کنید. اول ساب زیر رو اضافه کنید. Sub CreateNotificationChannel(ImportanceLevel As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 26 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim channelId As String = "channel_" & ImportanceLevel Dim channel As JavaObject channel.InitializeNewInstance("android.app.NotificationChannel", Array(channelId, Application.LabelName, ImportanceLevel)) 'modify the channel 'For example: disable the badge feature channel.RunMethod("setShowBadge", Array(False)) 'set it Dim manager As JavaObject = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("notification")) manager.RunMethod("createNotificationChannel", Array(channel)) End If End Sub حالا به این شکل نوت بزنید. Dim n As Notification CreateNotificationChannel(n.IMPORTANCE_HIGH) n.Initialize2(n.IMPORTANCE_HIGH) n.Icon = "icon" n.Sound=True n.SetInfo("آلارم پخش شد","نام آلارم: ",Main) n.Notify(100) سلام برای NotificationBuilder چطور باید استفاده کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۸ در 14 ساعت قبل، zibmoj گفته است : سلام برای NotificationBuilder چطور باید استفاده کرد؟ فرقی نمیکنه عزیز. شما در هر صورت باید قبل از نشان دادن اعلان چنل رو بسازید. حالا اعلان با هر کتابخونه ای میخواد باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۸ در 30 دقیقه قبل، sajjadrastin گفته است : سلام من از لایبرری NotificationBuilder خیلی وقته تو برنامه هام برا اعلان استفاده میکنم جدیدا یه مشکل دارم و اینه که این لایبرری تا اندروید 8 خوب کار میکنه ولی رو اندروید 9 کلا دیگ اعلان نمایش داده نمیشه تنظیمات گوشی هم مشکل نداره و اجازه ارسال برای برنامه آزاده و این لایبرری فقط مشکل داره چیکار کنم دوستان؟؟؟ تو اندروید 9 باید هر نوتیفیکیشن یه دونه chanel داشته باشه. به صورت زیر نوتیفیکیشن درست کنید. اول ساب زیر رو اضافه کنید. Sub CreateNotificationChannel(ImportanceLevel As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 26 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim channelId As String = "channel_" & ImportanceLevel Dim channel As JavaObject channel.InitializeNewInstance("android.app.NotificationChannel", Array(channelId, Application.LabelName, ImportanceLevel)) 'modify the channel 'For example: disable the badge feature channel.RunMethod("setShowBadge", Array(False)) 'set it Dim manager As JavaObject = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("notification")) manager.RunMethod("createNotificationChannel", Array(channel)) End If End Sub حالا به این شکل نوت بزنید. Dim n As Notification CreateNotificationChannel(n.IMPORTANCE_HIGH) n.Initialize2(n.IMPORTANCE_HIGH) n.Icon = "icon" n.Sound=True n.SetInfo("آلارم پخش شد","نام آلارم: ",Main) n.Notify(100) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام من از لایبرری NotificationBuilder خیلی وقته تو برنامه هام برا اعلان استفاده میکنم
جدیدا یه مشکل دارم و اینه که این لایبرری تا اندروید 8 خوب کار میکنه
ولی رو اندروید 9 کلا دیگ اعلان نمایش داده نمیشه
تنظیمات گوشی هم مشکل نداره و اجازه ارسال برای برنامه آزاده و این لایبرری فقط مشکل داره
چیکار کنم دوستان؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.