morti08 19 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ با سلام آیا میشه در کد USSD و حروف انگلیسی هم وارد کرد و من هر کاری کردم نشد با جستجو هم به نتیجه ای نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ در 52 دقیقه قبل، morti08 گفته است : با سلام آیا میشه در کد USSD و حروف انگلیسی هم وارد کرد و من هر کاری کردم نشد با جستجو هم به نتیجه ای نرسیدم برای تست ussd دارید که بشه بررسی کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۸ سلام بله دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، morti08 گفته است : سلام بله دارم اگه موردی نداره بزارید که تست بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۸ 555555#*6655* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، morti08 گفته است : 555555#*6655* کدوم قسمت حروف انگلیسی وارد میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۸ اگه به صورت مرحله به مرحله اطلاعات رو وارد کنم میشه - ولی اگه یه لیست مثلا 5 تایی رو یکجا به صورت حروف بهش بدم به صورت عدد توی دیتابیس ثبت میکنه متلا *6655*555555*morteza*ali*vahid*rasool*jalil# به این شکل ثبت میشه(مثلا) *6655*555555*554879*54568*654788*44557# لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
morti08 19
با سلام
آیا میشه در کد USSD و حروف انگلیسی هم وارد کرد و من هر کاری کردم نشد با جستجو هم به نتیجه ای نرسیدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.