Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ سلام دوستان من از پوشه نسخه ۱.۶۳ استفاده میکنم ولی هنگام کامپایل این ارور رو میگیرم maven not found: com.google.firebase/iid_interop میشه کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۸ سلام منم این مشکل رو داشتم این فایل رو بریز توی C:\Android SDK\extras\google\m2repository\com\google انشالله که مشکلت حل میشه مسیر sdk خودت رو بزار دریافت فایل auto.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ در 18 دقیقه قبل، ForI گفته است : از sdk manager اینو iid_interop سرچ کنید و install بزنید ! چجوری جستجو کنم sdk manager ک بخش جستجو نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ لطفا کمک کنید دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۸ در 36 دقیقه قبل، ForI گفته است : بیسیک نسخه 8 به بالا نصب کنید از محیط بیسیک از زبانه Tools گزینه Sdk Manager رو باز کنید ممنونم اون ارور رفع شد و ارور زیر اومد که اصلا تو لیست maven نیست هرچی سرچ میکنم نمیاره com.google.auto.value/auto-value-annotations ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، Saeedmahdavi گفته است : سلام دوستان من از پوشه نسخه ۱.۶۳ استفاده میکنم ولی هنگام کامپایل این ارور رو میگیرم maven not found: com.google.firebase/iid_interop میشه کمکم کنید فایل مورد نیاز maven که خود پوشه گفته دانلود کنید و به sdk خودتون اضافه کنیدا انجام دادید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، Mr Mansour گفته است : سلام منم این مشکل رو داشتم این فایل رو بریز توی C:\Android SDK\extras\google\m2repository\com\google انشالله که مشکلت حل میشه مسیر sdk خودت رو بزار دریافت فایل auto.rar ممنون ازت حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Saeedmahdavi 1
سلام دوستان من از پوشه نسخه ۱.۶۳ استفاده میکنم ولی هنگام کامپایل این ارور رو میگیرم
maven not found: com.google.firebase/iid_interop
میشه کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.