mojdarya 0 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ سلام من یک دیتابیس با navicat ساختم حالا میخواهم از دیتا بک اپ بگیرم لطف میکنید توضیح بدین یا یک سورس کوچک برام بفرستین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ کدتون رو اینجا بزارید مشکلتون رو رفع کنیم ولی کار خاصی نمیخواد که File.MakeDir(File.DirInternal,"backup") File.Copy(File.DirInternal,"db.db",File.DirInternal&"/backup/","bk.db") Dim s As SQL s.Initialize(File.DirInternal&"/backup/","bk.db",False) فقط کافیه مسیر دیتابیسی که کپی کردی و اطلاعات توش هستش رو ازش یه کپی بزنی و به پوشه ای که ساختی بریزی حالا میتونی از کپی که کردی بازش کنی و ازش استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ سلام دوست عزیز توضیح خاصی نمیخاد، شما کافیه توی مسیر برنامه یا هرجای حافظه یک پوشه برای بکاپ دیتابیستون بسازید. از فایل دیتابیس اصلی یک کپی بگیرید و اسم فایل بکاپ رو ترجیحا تاریخ شمسی یا میلادی بزارید و یا هر اسمی که دوست دارید.سعی کنید فایل رو با فرمت بر فرض .bak ذخیره کنید یا اصلا با فرمت خود Sqlite یا db. کل کاری می کنید همین کپی گرفتن از فایل دیتابیس هستش و ذخیره کردنش در جایی دیگه. حالا باز خودتون می تونید توی برنامه تون قسمت بازیابی فایل های بکاپ رو لیست کنید و بر اساس تاریخ مرتب سازی کنید، یا اینکه اصلا هر دفعه که بکاپ میگیرید فایل جدید روی فایل قدیم باز نویسی بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojdarya 0 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ همین کار رو انجام میدم ارور میده نمیدونم چرا در 11 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام دوست عزیز توضیح خاصی نمیخاد، شما کافیه توی مسیر برنامه یا هرجای حافظه یک پوشه برای بکاپ دیتابیستون بسازید. از فایل دیتابیس اصلی یک کپی بگیرید و اسم فایل بکاپ رو ترجیحا تاریخ شمسی یا میلادی بزارید و یا هر اسمی که دوست دارید.سعی کنید فایل رو با فرمت بر فرض .bak ذخیره کنید یا اصلا با فرمت خود Sqlite یا db. کل کاری می کنید همین کپی گرفتن از فایل دیتابیس هستش و ذخیره کردنش در جایی دیگه. حالا باز خودتون می تونید توی برنامه تون قسمت بازیابی فایل های بکاپ رو لیست کنید و بر اساس تاریخ مرتب سازی کنید، یا اینکه اصلا هر دفعه که بکاپ میگیرید فایل جدید روی فایل قدیم باز نویسی بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojdarya 0 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ دوباره سلام ممنونم درست شد اجرکم عندالله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojdarya 0 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ یک سوال دیگه هم دارم این کد آخری، کارش چیه s.Initialize لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ متغییر s از نوع کتابخانه ی sql هستش و اینجا گفتم که s که همون sql ما باشه initialize کردم که به اصطلاح میشه تعریف کردن یا مقدار دهی کردن یک متغییر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojdarya 0 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۸ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojdarya 0
سلام من یک دیتابیس با navicat ساختم حالا میخواهم از دیتا بک اپ بگیرم
لطف میکنید توضیح بدین یا یک سورس کوچک برام بفرستین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.