رفتن به مطلب
  • 0

آپدیت جدید اپلیکیشن B4A با اکلیپس یا اندروید استودیو

fun_code

سوال

سلام دوستان

بنده در حال ساخت یک برنامه هستم و تصمیم دارم اگر برناه گرفت بعدا از بیسیک فور اندروید به اکلیپس یا اندروید استودیو ارتقا بدم و نسخه آپدیت رو با اونا منتشر کنم.

آیا این امکان وجود داره ؟ و sign key بیسیک فور اندروید روی اون دو محیط جواب میده ؟

اگر تجربه اش رو دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.

با تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در 22 ساعت قبل، fun_code گفته است :

سلام دوستان

بنده در حال ساخت یک برنامه هستم و تصمیم دارم اگر برناه گرفت بعدا از بیسیک فور اندروید به اکلیپس یا اندروید استودیو ارتقا بدم و نسخه آپدیت رو با اونا منتشر کنم.

آیا این امکان وجود داره ؟ و sign key بیسیک فور اندروید روی اون دو محیط جواب میده ؟

اگر تجربه اش رو دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.

با تشکر

ببینید به صورت مستقیم نمیشه مثلا مضاء دیجیتال b4a توی اندروید استودیو گزاشت و کامپایل کرد.

توی انجمن هست پستی پیدا کنید.

تنها راه همونه : که اپ با b4a کامپایل کنید  و apk  با استفاده از امضاءدیجیتال و دیکامپایل کردن کامپایل کنید.

لینک ارسال

در 39 دقیقه قبل، hosseinkarimyan گفته است :

تنها راه همونه : که اپ با b4a کامپایل کنید  و apk  با استفاده از امضاءدیجیتال و دیکامپایل کردن کامپایل کنید.

1. خب این دیکامپایل کردن چطور کمک میکنه که برنامه رو با همون نام پکیج و امضا در اندروید استودیو کامپایل کنیم به نحوی که به عنوان نسخه جدید بشه در مارکت ها منتشر کرد ؟!

2. یعنی کلا نمیشه یه sign با همون فیلدهای کشور و پسورد در اندروید استودیو ساخت ؟

3. البته احساس میکنم در همین B4A  هم دو sign رو با یک اطلاعات برابر بسازیم ، باز هم با هم فرق دارن . درسته ؟

لینک ارسال

طبق بررسی حتی ایجاد دو sign مشابه با اطلاعات یکسان در B4A هم جواب نمیده...

پس متاسفانه اگر احساس میکنید ایده ای دارید که ممکنه روزی بگیره و نیاز به ارتقا داشته باشه رو نباید با B4A شروع کرد و باید رفت سراغ اندروید استودیو.

چون اگر ایدتون گرفت نمیشه با B4A زیاد گسترشش داد و با حریفان رقابت کرد.

هر کاری بکنیم باز اندروید استودیو قویتر و به روزتر از B4A هست.

درسته ؟

لینک ارسال

ببنید دوست عزیز به طول کلی فکر نکنم که بشه از keystore که b4a تولید میکنه رو در اندروید استودیو استفاده کرد

اما یک راهی هستش میتونید فایل apk رو keystore تغییر داد با چند ترفند خیلی ساده اونم با ابزارهای مثل keytool و apk sign

بنده یه ایده واسه اینکار دارم که صد در صد نباشه اما هزار درصد شدنیه

شماا برنامه اتو بنویس بدون اینکه امضای دیجیتالی بهش بزنی فایل apk که اماده شد بیا با برنامه apk sign یه keystore بساز و بعد با خود برنامه امضاش کن به همین راحتی

هر وقت هم ایده ات گرفت برو اندروید استودیو کد هاتو بزن بعد بیا همون keystore رو به فایل apk امضاش کن به همین راحتی :gamer2:

پسورد فایل : answercenter.ir

اموزش کار باهاش هم در سطح نت زیاده کافیه سرچ کنید 

دریافت فایل

apksigner_v2.0.4-beta.zip
لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...