تو اندروید 8 به بالا به نوتیفیکیشن باید یه گروه مانند اختصاص بدی (اسم دقیقش یادم نیست) تا نمایش داده بشه و مشکلی نخوره
من با لایبرری نوتیفیکیشن اصلی مشکلاتی داشتم و حرفه نبود پس از لایبرری نوتیفیکشن بیلدر استفاده کردم و خوبه
مشکل اینجا بود که داخل اندروید بالای 8 نمایش داده نمیشد که به گفته ارل طبق کد های زیر اون رو هم درست کردم فقط اخر این کد بازم تبدیل میشه به همون نوتیفیکیشن معمولی با لایبرری اصلی
کد ها:
Dim ntf As NotificationBuilder
Dim bv As Notification
ntf.Initialize
ntf.SmallIcon = "icon"
ntf.Ticker = "test"
ntf.DefaultLight = True
ntf.DefaultVibrate = True
Dim Sound As Boolean = True
ntf.DefaultSound = Sound
ntf.ContentTitle = "app"
ntf.ContentText = "test"
ntf.SubText = "Text"
ntf.setActivity(chat)
ntf.AutoCancel=True
ntf.OnGoingEvent=False
Dim p As Phone
If p.SdkVersion >= 26 Then
Dim ctxt As JavaObject
ctxt.InitializeContext
Dim manager As JavaObject
manager.InitializeStatic("android.app.NotificationManager")
Dim Channel As JavaObject
Dim importance As String
If Sound Then importance = "IMPORTANCE_DEFAULT" Else importance = "IMPORTANCE_LOW"
Dim ChannelVisibleName As String = Application.LabelName
Channel.InitializeNewInstance("android.app.NotificationChannel", _
Array("MyChannelId1", ChannelVisibleName, manager.GetField(importance)))
manager = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("notification"))
manager.RunMethod("createNotificationChannel", Array(Channel))
Dim jo As JavaObject = ntf
jo.RunMethod("setChannelId", Array("MyChannelId1"))
End If
bv.Initialize
bv=ntf.GetNotification
bv.Notify(2)
این کد ها مشکلی در اجرای نوتیفیکیشن نداره و کاملا درست کار میکنه و مشکل اصلی من اینه که با اینکه OnGoingEvent رو برابر فالس کردم ولی بازم اعلان پاک نمیشه و کلیر نمیشه و همونجا ثابته
برابر true هم کردمش فرق نکرد
هر کاری کردم نشد
در کل مشکل اصلی من با لایبرری اصلی اینه که این OnGoingEvent هیچ وقت کار نمیکنه
رو دستگاه های مختلف هم تست کردم نشد
بنظرتون چیکار کنم که کدهام خراب نشه و بالای اندروید 8 هم کار کنه و اعلان قابل پاک شدن باشه؟؟؟؟
سوال
sajjadrastin 100
سلام من به یک مشکل جدی با نوتیفیکیشن خوردم
تو اندروید 8 به بالا به نوتیفیکیشن باید یه گروه مانند اختصاص بدی (اسم دقیقش یادم نیست) تا نمایش داده بشه و مشکلی نخوره
من با لایبرری نوتیفیکیشن اصلی مشکلاتی داشتم و حرفه نبود پس از لایبرری نوتیفیکشن بیلدر استفاده کردم و خوبه
مشکل اینجا بود که داخل اندروید بالای 8 نمایش داده نمیشد که به گفته ارل طبق کد های زیر اون رو هم درست کردم فقط اخر این کد بازم تبدیل میشه به همون نوتیفیکیشن معمولی با لایبرری اصلی
کد ها:
Dim ntf As NotificationBuilder Dim bv As Notification ntf.Initialize ntf.SmallIcon = "icon" ntf.Ticker = "test" ntf.DefaultLight = True ntf.DefaultVibrate = True Dim Sound As Boolean = True ntf.DefaultSound = Sound ntf.ContentTitle = "app" ntf.ContentText = "test" ntf.SubText = "Text" ntf.setActivity(chat) ntf.AutoCancel=True ntf.OnGoingEvent=False Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 26 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim manager As JavaObject manager.InitializeStatic("android.app.NotificationManager") Dim Channel As JavaObject Dim importance As String If Sound Then importance = "IMPORTANCE_DEFAULT" Else importance = "IMPORTANCE_LOW" Dim ChannelVisibleName As String = Application.LabelName Channel.InitializeNewInstance("android.app.NotificationChannel", _ Array("MyChannelId1", ChannelVisibleName, manager.GetField(importance))) manager = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("notification")) manager.RunMethod("createNotificationChannel", Array(Channel)) Dim jo As JavaObject = ntf jo.RunMethod("setChannelId", Array("MyChannelId1")) End If bv.Initialize bv=ntf.GetNotification bv.Notify(2)
این کد ها مشکلی در اجرای نوتیفیکیشن نداره و کاملا درست کار میکنه و مشکل اصلی من اینه که با اینکه OnGoingEvent رو برابر فالس کردم ولی بازم اعلان پاک نمیشه و کلیر نمیشه و همونجا ثابته
برابر true هم کردمش فرق نکرد
هر کاری کردم نشد
در کل مشکل اصلی من با لایبرری اصلی اینه که این OnGoingEvent هیچ وقت کار نمیکنه
رو دستگاه های مختلف هم تست کردم نشد
بنظرتون چیکار کنم که کدهام خراب نشه و بالای اندروید 8 هم کار کنه و اعلان قابل پاک شدن باشه؟؟؟؟
لطفا کمک کنید مشکلم جدیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.