ali mo 264 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۸ سلام بر همه دوستان اقا من یه اپ دانلود از ایستاگرام درست کرده بودم با استفاده از کتابخونه ولی الان کار نمیکنه یعنی فقط عکس رو نمیشه دان کرد ویدیو رو میشه؟ چی کار باید کنم؟ پیشاپیش ممنون از دوستانی که جواب میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ داخل بیسک؟ خیلی سخت نمیش کار؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ دوستان کمک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۸ سلام لینکی که واسه دانلود ویدئو انتخاب میکنه رو توی Log بنداز ببین لینک درسته یا نه ؟ از کتابخانه ها و روش های مختلفی میتونی واسه دانلود استفاده کنی منتهی اول طبق حرفی که زدم تست کن و مطمئن شو لینک رو درست و کامل برمیداره ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ با سلام برای دانلود از اینستاگرام بهترین کار استفاده از regex هستش برای اشنایی ازش هم توی انجمن کلی مطلب هستش اما خوب بنده این برنامه رو نوشته ام و چون اینکه دیدم برای این دو خط کد کلی سایتا واسه فروش گذاشتن که واقعا هم خنده داره تصمیم گرفتم رایگان قرار بدمش که دوستان استفاده کنن برای دانلود ویدیو : Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success Then If job.JobName = "ok" Then Dim mt As Matcher = Regex.Matcher("<meta property=""og:video:secure_url"" content=""(.*)"" />",job.GetString) video.Download(mt.Group(1)) End If End If If job.JobName = "vid" Then Dim vidname As String = "vid-"&Rnd(1,10000)&".mp4" Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Download/"&vidname,False) File.Copy2(job.GetInputStream,out) out.Close End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۸ دوستان کمک @ Mr Mansour لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۸ سلام مجدد مطلب ادیت کردم فیلم می تونم دانلود کنم به راحتی ولی عکس رو نمیشه برای فیلم لینک دانلود رو می تونم بگیرم اما وقتی می خوام بری عکس این کار رو انجام بدم و لینک دانلود رو داخل مرور گر باز می کنم ارور زیر میده URL signature mismatch ولی میگم با دان فیلم مشکلی ندارم اقای ایزدی لینکم صحیح کاملا @Mr Mansour برای عکس چه جوری میشه؟ قبلا کتابخونه عکس دان می کرد ولی الان نه در در 1398/03/17, 05:06:33، Mr Mansour گفته است : با سلام برای دانلود از اینستاگرام بهترین کار استفاده از regex هستش برای اشنایی ازش هم توی انجمن کلی مطلب هستش اما خوب بنده این برنامه رو نوشته ام و چون اینکه دیدم برای این دو خط کد کلی سایتا واسه فروش گذاشتن که واقعا هم خنده داره تصمیم گرفتم رایگان قرار بدمش که دوستان استفاده کنن برای دانلود ویدیو : Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success Then If job.JobName = "ok" Then Dim mt As Matcher = Regex.Matcher("<meta property=""og:video:secure_url"" content=""(.*)"" />",job.GetString) video.Download(mt.Group(1)) End If End If If job.JobName = "vid" Then Dim vidname As String = "vid-"&Rnd(1,10000)&".mp4" Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Download/"&vidname,False) File.Copy2(job.GetInputStream,out) out.Close End If در در 1398/03/16, 15:50:20، مهدی ایزدی گفته است : سلام لینکی که واسه دانلود ویدئو انتخاب میکنه رو توی Log بنداز ببین لینک درسته یا نه ؟ از کتابخانه ها و روش های مختلفی میتونی واسه دانلود استفاده کنی منتهی اول طبق حرفی که زدم تست کن و مطمئن شو لینک رو درست و کامل برمیداره ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۸ دوست عزیز واسه عکس هم به همین شکله کافیه یکم دقت میکردین اول میخواستم که نزارم این کد هارو چون این کار باعث تنبلی شما میشه که همیشه دنبال کد های آماده باشین اما خوب گذاشتم که بفهمید نحوه کارش چجوره ولی بهتره که بدونین در ظاهر داره چی میشه موفق باشید Dim pic As Matcher = Regex.Matcher("<meta property=""og:image"" content=""(.*)"" />",job.GetString) img.Download(pic.Group(1)) If job.JobName = "img" Then Preview.Bitmap = job.GetBitmap Dim imgname As String = "Rnd(10000,99999)&".jpg" Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Download/"&imgname,False) job.GetBitmap.WriteToStream(out,100,"JPEG") out.Close End IF لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ سلام مجدد داداش ممنون که کمک می کنی انشالله که همیشه خدا کمکت کنه من این کد به ذهنم رسید ولی نتونستم رو کامپایلر بیارم خطا های داشت و سوالی که هم میپرسم کلی تلاش کردم پشتش دیگه خسته شدم و اینجا پرسیدم الان کد شما رو هم پیاده کرد از قسمت ریجکس خطا میده (ران تایم) و احتمالا من جای رو بد نوشتم در در 1398/03/22, 09:36:36، Mr Mansour گفته است : دوست عزیز واسه عکس هم به همین شکله کافیه یکم دقت میکردین اول میخواستم که نزارم این کد هارو چون این کار باعث تنبلی شما میشه که همیشه دنبال کد های آماده باشین اما خوب گذاشتم که بفهمید نحوه کارش چجوره ولی بهتره که بدونین در ظاهر داره چی میشه موفق باشید Dim pic As Matcher = Regex.Matcher("<meta property=""og:image"" content=""(.*)"" />",job.GetString) img.Download(pic.Group(1)) If job.JobName = "img" Then Preview.Bitmap = job.GetBitmap Dim imgname As String = "Rnd(10000,99999)&".jpg" Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Download/"&imgname,False) job.GetBitmap.WriteToStream(out,100,"JPEG") out.Close End IF من برنامه رو بهصورت زیر نوشتم Sub Globals Dim img As HttpJob Private Preview As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") img.Initialize("img",Me) img.Download("https://www.instagram.com/p/ByxokNSIBB0/?utm_source=ig_web_copy_link") End Sub Sub JobDone (job As HttpJob) Dim pic As Matcher = Regex.Matcher("<meta property=""og:image"" content=""(.*)"" />",job.GetString) img.Download(pic.Group(1)) If job.JobName = "img" Then Preview.Bitmap = job.GetBitmap Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Download/1.jpg",False) job.GetBitmap.WriteToStream(out,100,"JPEG") out.Close End If End Sub منتها گفتم از رجکس خطا میگره و خطاشم اینه *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** *** Service (httputils2service) Create *** ** Service (httputils2service) Start ** main_jobdone (java line: 388) java.lang.IllegalStateException: No successful match so far at java.util.regex.Matcher.ensureMatch(Matcher.java:1051) at java.util.regex.Matcher.group(Matcher.java:342) at anywheresoftware.b4a.keywords.Regex$MatcherWrapper.Group(Regex.java:153) at insta.light.programe.main._jobdone(main.java:388) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:196) at anywheresoftware.b4a.keywords.Common$11.run(Common.java:1179) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:751) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:154) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6119) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:886) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:776) بازم ممنون که راهنمای می کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin_abjad 4 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ از ربات تلگرام استفاده کن اینستا دانلودر هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali mo 264
سلام بر همه دوستان
اقا من یه اپ دانلود از ایستاگرام درست کرده بودم با استفاده از کتابخونه ولی الان کار نمیکنه یعنی فقط عکس رو نمیشه دان کرد ویدیو رو میشه؟
چی کار باید کنم؟
پیشاپیش ممنون از دوستانی که جواب میدن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.