Gamer 71 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۸ سلام دوستان... تو b4aمن وقتی که هر نوع عکسی رو روی ویو هام بذارم اون رو نمایش نمیده و اول می نویسه برنامه متوقف شده است و بعد می ره بیرون... برای کس دیگه ای هم این جوری شده؟؟؟؟ اگر پیش اومده باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ کداتو بفرست ببینند تا بتونن کمکت کنن اینجوری که نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۸ در در 1398/03/22, 12:41:08، aref74 گفته است : بارها همچین کاریا انجام دادم بدون هیچ مشکلی . در حالت دیباگ:جواب نمیده برنامتونا ران کنید و ارور مربوطه را بذارید اینجا تا علتشا تشخیص بدیم ارور نداره سایز عکست خیلی بزگ نیست ؟ فرمتش png ؟ هیچ فرمت و سایزی رو جواب نمیده مگر اینکه تو اکتیویتی گریت نوشته شدهباشه. با هر فرمتی امتحانش کردم.....ولی جواب نداد.... توی صفحه ی کد نویسی هم ارور نمیده......ولی توشبیهساز و موبایل می نویسه برنامه متوقف شده است..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.a.Avakh 105 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۸ برای من که نشده شاید مشکل از کامپیوترته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۸ در در 1398/03/16, 18:03:18، am_avakh گفته است : سلام دوستان... تو b4aمن وقتی که هر نوع عکسی رو روی ویو هام بذارم اون رو نمایش نمیده و اول می نویسه برنامه متوقف شده است و بعد می ره بیرون... برای کس دیگه ای هم این جوری شده؟؟؟؟ اگر پیش اومده باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بارها همچین کاریا انجام دادم بدون هیچ مشکلی . در حالت دیباگ برنامتونا ران کنید و ارور مربوطه را بذارید اینجا تا علتشا تشخیص بدیم سایز عکست خیلی بزگ نیست ؟ فرمتش png ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gamer 71
سلام دوستان...
تو b4aمن وقتی که هر نوع عکسی رو روی ویو هام بذارم اون رو نمایش نمیده و اول می نویسه برنامه متوقف شده است و بعد می ره بیرون...
برای کس دیگه ای هم این جوری شده؟؟؟؟
اگر پیش اومده باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.