berayan 90 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۸ سلام بنده یه سورس لازم دارم با کارایی زیر 1 . از دیتابیس استفاده کنه دیتابیس خارجی نه اینکه با خود اندروید استدیو بسازیمش 2. اطلاعاتش از طریق CustomLisVeiw خوانده بشه قابلیت اضافه کردن رکورد . حذف اطلاعات . ویرایش اطلاعات . و اینکه بشه چنتا ایتم رو انتخاب و حذف کرد 3. اینکه به هر فیلد CustomLisVeiw یه شناسه id داده بشه محتویات و تعداد فیلد های دیتابیس مهم نیست ضمنا اندروید بنده 3.4.1 و sdk 28 هستش فقط خیلی سورس پیچیده نباشه هزینه شم میپردازم با تشکر از دوستان . تماس .................................................... id تلگرام MR6535 ایمیل : [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۸ سلام کسی که جواب مارو نداد البته مدتیست سوالات ما تو این انجمن بدون جواب میمونه به هر حال من جوابمو پیدا کردم حالا اگر کسی مشکل بنده رو داره میتونه از لینک زیر تهیش کنه آموزش کار با دیتابیس Sqlite و نمایش اطلاعات در ریسایکلرویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام بنده یه سورس لازم دارم با کارایی زیر
1 . از دیتابیس استفاده کنه دیتابیس خارجی نه اینکه با خود اندروید استدیو بسازیمش
2. اطلاعاتش از طریق CustomLisVeiw خوانده بشه قابلیت اضافه کردن رکورد . حذف اطلاعات . ویرایش اطلاعات . و اینکه بشه چنتا ایتم رو انتخاب و حذف کرد
3. اینکه به هر فیلد CustomLisVeiw یه شناسه id داده بشه
محتویات و تعداد فیلد های دیتابیس مهم نیست
ضمنا اندروید بنده 3.4.1 و sdk 28 هستش
فقط خیلی سورس پیچیده نباشه
هزینه شم میپردازم
با تشکر از دوستان .
تماس ....................................................
id تلگرام MR6535
ایمیل : [email protected]
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.