aref74 28 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۸ دوستان کسی از کتابخانه nice spinner استفاده کرده یا سورسی ازش داره ؟ به پروژم اضافه میکنم ولی تو قسمت initialize ارور میده . ضمنا نسخه 1 این کتابخانه را دارم اگه کسی نسخه جدیدتری داره لطف کنه بفرسته . اخرین نسخش 2.03 هست . برای type face و gravity اسپینر کسی چیزی سراغ داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۸ سلام خب دوستم شاید این پروژه ای که دارید استفاده می کنید نسخه ی کتابخونش بروز بوده و یکسری توابع رو اضافه یا کم داره. شما از همین نسخه 1 استفاده کنید در رابطه با TypeFace اسپینر رجوع کنید به این پست توی سایت B4X » B4X Spinner Typeface لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ در 18 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام خب دوستم شاید این پروژه ای که دارید استفاده می کنید نسخه ی کتابخونش بروز بوده و یکسری توابع رو اضافه یا کم داره. شما از همین نسخه 1 استفاده کنید در رابطه با TypeFace اسپینر رجوع کنید به این پست توی سایت B4X » B4X Spinner Typeface این برنامه ایه که خودم نوشتم و الان میخواستم این کتابخونه را بهش اضافه کنم و ازش استفاده کنم . شایدم بخاطر قدیمی بودن نسخش باشه . نسخه جدیدترشا جایی پیدا نکردم جز سایت مرجع که اونم دسترسی دانلود ندارم . بابت لینک ممنون . دیده بودمش . میخواستم کتابخونه باشه که چندتا امکان در کنار هم باشه . اگه چیزی پیدا نکنم مجبورم از همون کد استفاده کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aref74 28
دوستان کسی از کتابخانه nice spinner استفاده کرده یا سورسی ازش داره ؟
به پروژم اضافه میکنم ولی تو قسمت initialize ارور میده .
ضمنا نسخه 1 این کتابخانه را دارم اگه کسی نسخه جدیدتری داره لطف کنه بفرسته . اخرین نسخش 2.03 هست .
برای type face و gravity اسپینر کسی چیزی سراغ داره ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.