[email protected] 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ من چند bitmapدر برنامه دارم می خاهم به ان ها را به فرمتmp4ذخیره کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، [email protected] گفته است : Dim m As M_Bitmap_Utils m.savebitmap(yourbitmab,File.DirRootExternal,"name","mp4") کتابخانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ کسی جواب نمی ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ میشه اسم کتابخانه رو بگید و باید از آرایه لیست استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ در ضمن منظورم از mp4 تبدیل تمام bitmapها به یک videoبا فرمت mp4است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ در 31 دقیقه قبل، [email protected] گفته است : میشه اسم کتابخانه رو بگید و باید از آرایه لیست استفاده کنم؟ دوست عزیز کتابخونه زیر کدها پیوست شده. مثالشو هم که گفتیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ تشکر از پاسخ شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
[email protected] 0
من چند bitmapدر برنامه دارم می خاهم به ان ها را به فرمتmp4ذخیره کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.