FarzamPlus 1 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۸ سلام دوستان . من توی مولتی پنل از دوتا دکمه استفاده کردم که برای کاهش و افزایش عدد هستش ، می خواستم چجوری بهشون تگ بدم که وقتی روی دکمه افزایش کلیک کردم مقدار تکست زیاد بشه و برعکس ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FarzamPlus 1 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۸ کسی نیست راهنمایی کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ در در 1398/04/04, 21:56:30، FarzamPlus گفته است : سلام دوستان . من توی مولتی پنل از دوتا دکمه استفاده کردم که برای کاهش و افزایش عدد هستش ، می خواستم چجوری بهشون تگ بدم که وقتی روی دکمه افزایش کلیک کردم مقدار تکست زیاد بشه و برعکس ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FarzamPlus 1 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۸ در در 1398/04/06, 18:42:57، aref74 گفته است : این تاپیک رو کامل خوندم ولی چیزی که من میخوام توش نیست . من تگ دکمه رو دارم ، ولی میخوام تکست اون پنل رو تغییر بدم ، آخرین تکست تغییر میکنه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FarzamPlus 1 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ راهی هست از حلقه استفاده نکنیم ؟؟ چون 800 تا کالا توی مولتی پنل نشون میده برای هر بار افزایش یا کاهش مقدار بیاد 800 تا رو چک کنه زمان میبره . Dim Mybtn As Button Mybtn = Sender For Each v As View In SC1.Panel.GetAllViewsRecursive If v Is EditText Then Dim txt As EditText =v If txt.Tag = Mybtn.Tag Then txt.Text = txt.Text + 1 End If End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ در 10 ساعت قبل، FarzamPlus گفته است : راهی هست از حلقه استفاده نکنیم ؟؟ چون 800 تا کالا توی مولتی پنل نشون میده برای هر بار افزایش یا کاهش مقدار بیاد 800 تا رو چک کنه زمان میبره . Dim Mybtn As Button Mybtn = Sender For Each v As View In SC1.Panel.GetAllViewsRecursive If v Is EditText Then Dim txt As EditText =v If txt.Tag = Mybtn.Tag Then txt.Text = txt.Text + 1 End If End If Next سلام و عرض ادب ، تنها و بهترین پیشنهاد بنده به شما استفاده از ریسایکلر ویو میباشد ، در همین انجمن میتونید با خرید ( persian recycle ) که با سرعت بالایی کار هایی مانند بارگذاری اطلاعات با حجم بالا و کنترل اطلاعات هر آیتم را داشته باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
FarzamPlus 1
سلام دوستان .
من توی مولتی پنل از دوتا دکمه استفاده کردم که برای کاهش و افزایش عدد هستش ، می خواستم چجوری بهشون تگ بدم که وقتی روی دکمه افزایش کلیک کردم مقدار تکست زیاد بشه و برعکس ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.