dayan 0 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ سلام اسم برنامه رو کجا باید عوض کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ در در 1398/04/05, 21:39:50، dayan گفته است : ممنون از راهنماییت ولی آخه ازلین خط واسه من اینه Region Project Attributes تو بیسیک فور اندروید کنار ساب ها و region ها (کنار خط اولشون )یا بعلاوه داره یا منفی که تاثیری رو کدت نداره که منفی رو کلیک کنی یا با کلیک رو بعلاوه بازش کنی فقط وقتی بسته میشهفضای کمتری اشغال میشه حالا تو رو بعلاوه ی کنار Region Project Attributes کلیک کن و نامت رو تغییر بده... برای یاد گرفتن بیسیک هم می تونی از همین سایت تو اموزش های مقدماتی یاد بگیری..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.a.Avakh 105 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ برو تو b4a همون اولین خط نوشته بجای b4a example اسم دلخواهتو بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dayan 0 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ ممنون از راهنماییت ولی آخه ازلین خط واسه من اینه Region Project Attributes لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.a.Avakh 105 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ +سمت چپشو باز کن دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadmoien 0 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ از کجا باید شروع کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.a.Avakh 105 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ از یه جایی شروع کن دیگه تو اینتر نت بزن آموزش برنامه نویسی با b4aبعد سه قسمت اولشو تو آپارات ببین و بعد بیا تو انسور سنتر و بقیه رو یاد بگیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadmoien 0 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ توخودت چجوری یاد گرفتی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.a.Avakh 105 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ به سختی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dayan 0
سلام اسم برنامه رو کجا باید عوض کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.