cwnwm 9 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ درود بر همگی من برای ساخت این نرم افزار زیاد دچار مشکل نشدم ولی در مورد انتخاب اسمش چرا 8-) در واقع نمیدونم چه اسمی رو انتخاب کنم بنابر پیشنهاد دوستان گفتن تو انجمن ها تاپیک بزنی بهتر پیدا می کنی در ضمن کیف پول فقط از بیت کوین و اتریوم پشتیبانی میکنه من خودم نظرم Bitereum بود اما گرفته شده نظر دیگه خودم COINO بود که زیاد زیبا نیست لطفا هر اسمی به نظرتون میاد بنویسید حتی اگه مضحک باشه ممنون از دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، cwnwm گفته است : کوتریوم بیکار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ bagbit bitbag bagcoin coinbag لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cwnwm 9 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۸ ممنون بنظرتون کیف بیت خوب نیست؟ kifbit ?? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.