محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، ben799 گفته است : سلام مهندس خدا قوت من می خوام به عنوان اولین پروژم توی b4a یدونه ساعت هشدار طراحی کنم می خواستم بدونم حتما باید از این کتابخونه استفاده کنم ؟؟ چون من هدفم یادگیری سیستم عامل اندروید و بیسیک هستش نمی خوام خیلی از کتابخونه و کد های آماده استفاده کنم خیر توصیه نمیشه با این کتابخونه شروع کنید. بحث BackgroundProcess مبحث پیچیده ای توی اندروید هست. بهترین کار برای شروع ساخت کتاب هست.بدون استفاده از ریسایکلر ویو و یا موارد اینچنینی. چون مفاهیم پایه بسیار بسیار مهمه برای آینده.پس بهتره از همین الان یاد بگیرید این موارد رو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۴۰۰ سلام وقت بخیر من میخوام از آلارم منیجر برای ساخت یه زنگ هشدار استفاده کنم. گویا کتابخونه وقتی صفحه گوشی خاموش باشد کار نمیکنه یعنی صبر میکنه تا صفحه روشن بشه بعد نوتیفیکیشن بیاد برای آلارم چه راه حلی پیشنهاد میدین تا این مشکل رفع شه؟ و من سورس شمارو که اجرا میکنم بدون هیچ لیب و ... این خطا رو میده B4A Version: 10.70 Parsing code. (0.00s) Java Version: 11 Building folders structure. (0.01s) Compiling code. (0.07s) ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder. Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) (AndroidX SDK) Compiling resources (0.11s) Linking resources (0.56s) Compiling generated Java code. (1.79s) Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/jobs/PersianJobService; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/jobs/PersianJobService$FinishReceiver; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/AlarmCore; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/AlarmModel; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/JobExtra; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/JobManager; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/PersianJobInfo; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/PowerModel; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/TimeUtils; UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION: java.lang.RuntimeException: Translation has been interrupted at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:692) at com.android.dx.command.dexer.Main.runMultiDex(Main.java:366) at com.android.dx.command.dexer.Main.runDx(Main.java:291) at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:249) at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:94) Caused by: java.lang.InterruptedException: Too many errors at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:684) ... 4 more نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۰ در 19 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است : سلام وقت بخیر من میخوام از آلارم منیجر برای ساخت یه زنگ هشدار استفاده کنم. گویا کتابخونه وقتی صفحه گوشی خاموش باشد کار نمیکنه یعنی صبر میکنه تا صفحه روشن بشه بعد نوتیفیکیشن بیاد برای آلارم چه راه حلی پیشنهاد میدین تا این مشکل رفع شه؟ و من سورس شمارو که اجرا میکنم بدون هیچ لیب و ... این خطا رو میده B4A Version: 10.70 Parsing code. (0.00s) Java Version: 11 Building folders structure. (0.01s) Compiling code. (0.07s) ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder. Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) (AndroidX SDK) Compiling resources (0.11s) Linking resources (0.56s) Compiling generated Java code. (1.79s) Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/jobs/PersianJobService; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/jobs/PersianJobService$FinishReceiver; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/AlarmCore; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/AlarmModel; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/JobExtra; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/JobManager; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/PersianJobInfo; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/PowerModel; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/alarm/core/TimeUtils; UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION: java.lang.RuntimeException: Translation has been interrupted at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:692) at com.android.dx.command.dexer.Main.runMultiDex(Main.java:366) at com.android.dx.command.dexer.Main.runDx(Main.java:291) at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:249) at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:94) Caused by: java.lang.InterruptedException: Too many errors at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:684) ... 4 more شاید از بروز شدن B4A باشه امکانش هست یه بررسی کنید این خطا برای چیه؟ فقط لایبری شما اد شده و سورس شمارو اجرا کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۰ در 9 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است : شاید از بروز شدن B4A باشه امکانش هست یه بررسی کنید این خطا برای چیه؟ فقط لایبری شما اد شده و سورس شمارو اجرا کردم سلام و درود. کتابخونه موردی نداره عزیز. با نسخه آخر تست گرفته شد. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۰ در 16 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است : شاید از بروز شدن B4A باشه امکانش هست یه بررسی کنید این خطا برای چیه؟ فقط لایبری شما اد شده و سورس شمارو اجرا کردم در 6 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و درود. کتابخونه موردی نداره عزیز. با نسخه آخر تست گرفته شد. سلام آقای شاهپیری عزیز بنده چیکار کنم تا این رفع بشه؟ یه چیز دیگه من میخوام هر نیم ساعت یه نوتیفیکیشن به کاربر نشون بدم ولی دوستان میگن که وقتی صفحه گوشی خاموش باشه سرویس یکم تداخل داره توی لیب شما وقتی صفحه روشن میشه یهو همه شون با هم نشون داده میشه چجوری اینو رفع کنم؟ میخوان اپ آلارم بزنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ در در 14 فروردین 1400 در 02:28، programingcenter97. گفته است : یه چیز دیگه من میخوام هر نیم ساعت یه نوتیفیکیشن به کاربر نشون بدم ولی دوستان میگن که وقتی صفحه گوشی خاموش باشه سرویس یکم تداخل داره توی لیب شما وقتی صفحه روشن میشه یهو همه شون با هم نشون داده میشه چجوری اینو رفع کنم؟ میخوان اپ آلارم بزنم برای اینکه برنامه در پس زمینه فعالیت کنه باید دسترسیهای اجرا تو پس زمینه رو بگیرید حتما. بسته مدل و شرکت سازنده فرق میکنه روشهاش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ در 22 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : برای اینکه برنامه در پس زمینه فعالیت کنه باید دسترسیهای اجرا تو پس زمینه رو بگیرید حتما. بسته مدل و شرکت سازنده فرق میکنه روشهاش درسته حرفتون حالا این خطای تداخل رو چجوری رفع کنم تا کار کنه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۴۰۰ ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۴۰۰ کار JobScheduler به چه صورته؟ چه فرقی به alarm manager داره؟ میشه توضیح بدین؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۴۰۰ سلام به همه. استاد کاش خود سورس رو هم میذاشتید. شما آمدید یکسری کد رو کپی کردید و درموردش هم توضیح ندادید که این از کجا اومده من که گیج شدم. ممنون میشم سورس رو بذارید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۱/۲۲ در ۱۲:۵۱، batman۱۲۳ گفته است: سلام به همه. استاد کاش خود سورس رو هم میذاشتید. شما آمدید یکسری کد رو کپی کردید و درموردش هم توضیح ندادید که این از کجا اومده من که گیج شدم. ممنون میشم سورس رو بذارید. عزیز شما سورس محصولات فروشگاهی رو باید از قسمت مدیریت خرید دانلود کنید. از منوی بالا فروشگاه قسمت مدیریت خرید هم سورس نسخه ۱ و هم ۲ هست 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۴۰۱ سلام وقت بخیر من از PNAlarmManager توی پروژه استفاده کردم روی اندروید 12 متد کنسل کردنش به اررور میخوره و برنامه استپ و بسته میشه، تصویر خطا پیوست شد. آیا این مشکل در این کتابخانه persianAlarmManager هم وجود داره؟ مورد استفاده بنده به اینصورته یه زمان رو بر اساس ثانیه ذخیره میکنم و مطابق اون زمان باید یه عملی تکرار بشه مثلا کاربر 8 ثانیه رو ذخیره میکنه و باید هر 8 ثانیه یکبار عمل مدنظر تکرار بشه، آیا امکان استفاده برای این مورد هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۱ 8 ساعت قبل، Forutan گفته است: سلام وقت بخیر من از PNAlarmManager توی پروژه استفاده کردم روی اندروید 12 متد کنسل کردنش به اررور میخوره و برنامه استپ و بسته میشه، تصویر خطا پیوست شد. آیا این مشکل در این کتابخانه persianAlarmManager هم وجود داره؟ مورد استفاده بنده به اینصورته یه زمان رو بر اساس ثانیه ذخیره میکنم و مطابق اون زمان باید یه عملی تکرار بشه مثلا کاربر 8 ثانیه رو ذخیره میکنه و باید هر 8 ثانیه یکبار عمل مدنظر تکرار بشه، آیا امکان استفاده برای این مورد هست؟ AlarmManager تو اندروید 12 و 13 خیلی تغییرات کرده و متاسفانه هنوز وقت نکردم کتابخونه رو به روز کنم. پس این مشکلات احتمالا تو کتابخونه هست. سعی میکنم تو اسرع وقت کتابخونه رو آپدیت کنم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۱ 12 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: AlarmManager تو اندروید 12 و 13 خیلی تغییرات کرده و متاسفانه هنوز وقت نکردم کتابخونه رو به روز کنم. پس این مشکلات احتمالا تو کتابخونه هست. سعی میکنم تو اسرع وقت کتابخونه رو آپدیت کنم. ممنون میشم مهندس اگر توی اینروزا زحمتش رو بکشید پروژه ای داشتم قبلا منتشر شده الان چندماهه توسط بازار تعلیق و از انتشار خارج شده الان که میخوا آپدیت بدم یکی از مشکلاتش مربوط به این کتابخونه هست که برنامه متوقف میشه اگر امکانش هست این یکی دو روز وقت بزارید بروزرسانی کنید، خدا خیرتون بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ در 21:01، Forutan گفته است: ممنون میشم مهندس اگر توی اینروزا زحمتش رو بکشید پروژه ای داشتم قبلا منتشر شده الان چندماهه توسط بازار تعلیق و از انتشار خارج شده الان که میخوا آپدیت بدم یکی از مشکلاتش مربوط به این کتابخونه هست که برنامه متوقف میشه اگر امکانش هست این یکی دو روز وقت بزارید بروزرسانی کنید، خدا خیرتون بده سلام و درود. کتابخونه بروزرسانی شد. نسخه 2.1. از فلگ FLAG_IMMUTABLE باید استفاده کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۲ 6 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. کتابخونه بروزرسانی شد. نسخه 2.1. از فلگ FLAG_IMMUTABLE باید استفاده کنید سلام، ممنون ببینید ست کردن زیر درسته چون یکبار انجام میشه اما تکرار نمیشه میخوام مثلا هر 3 ثانیه یکبار تکرار بشه حتی اگر برنامه بسته بود یا صفحه گوشی خاموش بود Dim prModel As PersianAlarmModel prModel.initialize(CheckNew) prModel.putStringExtra("key","admin") PrAlarm.setRepeating(prModel,PrAlarm.AlarmManager_RTC_WAKEUP,PrAlarm.FLAG_IMMUTABLE,2,PrAlarm.TimeUnit_SECONDS,3,0) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rzh mrz 0 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۲ سلام من خرید کردم ولی لینک دانلود دریافت نکردم باید چکار کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۲ 19 ساعت قبل، rzh mrz گفته است: سلام من خرید کردم ولی لینک دانلود دریافت نکردم باید چکار کنم از منوی بالای انجمن قسمت فروشگاه و مدیریت خرید دانلود کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نعمت 0 ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۲ این کتابخانه را خرید کردم. چجور دانلود کنم؟ اینجا هم چیزی ندیدم: "از منوی بالای انجمن قسمت فروشگاه و مدیریت خرید دانلود کنید" نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۲ ۱۲ ساعت قبل، نعمت گفته است: این کتابخانه را خرید کردم. چجور دانلود کنم؟ اینجا هم چیزی ندیدم: "از منوی بالای انجمن قسمت فروشگاه و مدیریت خرید دانلود کنید" سلام و درود. محصول توی لیست خریدتون هست دوست عزیز. از منوی بالای انجمن قسمت فروشگاه -> مدیریت خریدها دانلود کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.