vahid_d_0101 31 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من وقتی با دستور زید بانک اطلاعاتیم را میخوام مقادیرش را ابدیت کنم برنامه بسته میشه و اخطار میده داخل لوگ ایا مشکلی در کد نویسی دارم sql1.ExecNonQuery("UPDATE name set zaman ='"& label13.text &"',ID ='"& label5.Text &"' Last = " & label5.Text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حروف کوچیک بزرگ رو درست مینویسی؟ خطایی که میده چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه بگی این name اسم Tabel هست یا چیز دیگه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه بگی این name اسم Tabel هست یا چیز دیگه؟؟ طبیعتا باید اسم tabel باشه دگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام
من وقتی با دستور زید بانک اطلاعاتیم را میخوام مقادیرش را ابدیت کنم برنامه بسته میشه و اخطار میده داخل لوگ
ایا مشکلی در کد نویسی دارم
sql1.ExecNonQuery("UPDATE name set zaman ='"& label13.text &"',ID ='"& label5.Text &"' Last = " & label5.Text
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.