mobah 132 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ عرض ادب بنده می خواستم از طریق Intent اپلیکیشن آپ انتقال "کارت به کارت" انجام بدم. چطوری میشه استفاده کرد؟؟؟ آدرس سایتش : http://app.733.ir/cartTocart.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۸ به جز اپلکیشن آپ چه اپلکیشن هایی هستن که میشه "کارت به کارت " را انجام داد با intent حتما باید اپلکیشنی باشه که بشه!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peyman128 20 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ سلام بعضی درگاه های پرداخت مثل زرین پال و ... هستن. ولی تا حالا باشون کار نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ تشکر بنده فقط می خوام که شماره کارت رو بهش بده و برای کارت به کارت کردن مبلغ کاربر را به برنامه دیگر که اعتماد داره منتقل کنم مثلا اپلکیشن آپ کلا مهم نیست برام چه اپلکیشنی باشه فقط معتبر باشه تا کاربر اعتماد کنه و کارت به کارت کنه همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ در 8 ساعت قبل، mobah گفته است : دوست عزیز شما میتونید برنامه آپ رو باز کنید ولی نمیتونید مثلا صفحه کارت به کارتش رو باز کنید. تو اکتیویتی هاش که من نگاه کردم خاصیت android:exported براش تعریف نشده که یعنی همون مقدار پیش فرض یعنی false هست که باعث میشه نتونی از خارج از برنامه این اکتیویتی رو اجرا کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ در 23 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز شما میتونید برنامه آپ رو باز کنید ولی نمیتونید مثلا صفحه کارت به کارتش رو باز کنید. تو اکتیویتی هاش که من نگاه کردم خاصیت android:exported براش تعریف نشده که یعنی همون مقدار پیش فرض یعنی false هست که باعث میشه نتونی از خارج از برنامه این اکتیویتی رو اجرا کنی تشکر که پاسخ دادید فقط یک سوال دیگه هیچ اپلکیشن دیگه ای نیست که بشه " کارت به کارت " کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
عرض ادب
بنده می خواستم از طریق Intent اپلیکیشن آپ انتقال "کارت به کارت" انجام بدم.
چطوری میشه استفاده کرد؟؟؟
آدرس سایتش : http://app.733.ir/cartTocart.html
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.