nany12 623 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من b4a رو سیو میکنم بعد فایل apk رو نصب میکنم ولی تو گوشیم فقط ی صفحه سیاه میاد نمیدونم چکار کنم. ولی همه چیزش از اسم و آیکون برنامه درسته. لطفا راهنمایی کنید یا من بد ذخیره میکنم یا.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قیمتشو نمیتونید ارزون تر کنید؟ کد تخیف فک کنم داره از آقای ایزدی سوال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قیمت 20 تومن یکمی گرون نیست؟ اگه از چند نفر سوال کنید سورس با این امکانات چند مینویسن براتون میفهمین گرونه یا ارزون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام
من b4a رو سیو میکنم بعد فایل apk رو نصب میکنم ولی تو گوشیم فقط ی صفحه سیاه میاد نمیدونم چکار کنم. ولی همه چیزش از اسم و آیکون برنامه درسته. لطفا راهنمایی کنید
یا من بد ذخیره میکنم یا....
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.