با متد animationCamera از کتابخانه GoogleMaps بدون مشکل روی نقطه مورد نظرم در نقشه زوم میکنم.
وقتی کتابخانه RuntimePermissions رو فعال و کامپایل میکنم متد animationCamera رو نمیشناسه و ارور میده که چنین کلاسی در پکیج گوگل نیست ! RuntimePermissions را غیرفعال کنم بدون مشکل کامپایل میشه.
به نظرتون مشکل از کجا است ؟
ممنون
Compiling generated Java code. Error
B4A line: 25
gmap.AnimateCamera(cp)
src\anywheresoftware\b4a\samples\gps\main.java:353: error: package com.google.android.gms.maps.model does not exist
_gmap.AnimateCamera((com.google.android.gms.maps.model.CameraPosition)(_cp.getObject()));
سوال
fun_code 216
سلام ، دوستان بنده نقشه گوگل رو استفاده میکنم.
با متد animationCamera از کتابخانه GoogleMaps بدون مشکل روی نقطه مورد نظرم در نقشه زوم میکنم.
وقتی کتابخانه RuntimePermissions رو فعال و کامپایل میکنم متد animationCamera رو نمیشناسه و ارور میده که چنین کلاسی در پکیج گوگل نیست ! RuntimePermissions را غیرفعال کنم بدون مشکل کامپایل میشه.
به نظرتون مشکل از کجا است ؟
ممنون
Compiling generated Java code. Error B4A line: 25 gmap.AnimateCamera(cp) src\anywheresoftware\b4a\samples\gps\main.java:353: error: package com.google.android.gms.maps.model does not exist _gmap.AnimateCamera((com.google.android.gms.maps.model.CameraPosition)(_cp.getObject()));
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.