ماهان محمدی 7 ارسال شده در 30 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2019 سلام سلام سلام میخواستم ببینم که چجوری پروژه های بیسیک رو در اندروید استودیو باز کنم لطفا راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 30 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2019 سلام دوستم پروژه های B4A رو با B4A باز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهان محمدی 7 ارسال شده در 30 مهر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2019 در 8 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام دوستم پروژه های B4A رو با B4A باز کنید اونو میدونم دوستم من میخوام پروژه های بیسیک رو با اندروید استودیو باز کنم ، میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 30 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2019 خیر دوست عزیز میتونید کتابخونه برای B4A تولید کنید اما بخوایید پروژه بیسیک رو توی محیط اندروید استودیو توسعه بدید، فک نکنم بشه. اگر قرار ب توسعه ی پروژه های بیسیک توی محیط اندروید استودیو بود که دیگه بوجود اومدن بیسیک بیهوده بوده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهان محمدی 7 ارسال شده در 30 مهر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2019 در هم اکنون، مجید آرتا گفته است : خیر دوست عزیز میتونید کتابخونه برای B4A تولید کنید اما بخوایید پروژه بیسیک رو توی محیط اندروید استودیو توسعه بدید، فک نکنم بشه. اگر قرار ب توسعه ی پروژه های بیسیک توی محیط اندروید استودیو بود که دیگه بوجود اومدن بیسیک بیهوده بوده! Ok لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ماهان محمدی 7
سلام سلام سلام
میخواستم ببینم که چجوری پروژه های بیسیک رو در اندروید استودیو باز کنم
لطفا راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.